2777
2789

۱۱ ساله ازدواج کردیم خیلی آدم مودی هست خوبه ولی خدا نکنه کمترین اتفاقی بیفته هر چی فحش زشت باشه میزنه دست بزن داره

اخرین موضوع برای پریشبه بخاطر یه موضوع پیش پا افتاده یه دعوای حسابی راه انداخت با مادرش و منو جلوی مادرش با خاک یکسان کرد هر چی از دهنش در اومد گفت بی احترامی کرد و من فقط سکوت کردم 

الان دارم فک میکنم میگم خاکبرسرم ک اینقدر بی عارم هر کی جای من میبود طلاق میگرفت ولی من نمیخوام طلاق

الان واقعا حسی ندارم بهش ازش بدم اومده 😔🖤

مادرش دیشب اومد خونمون و اصلا انگار هیچ اتفاقی نیفتاده صحبت کرد شوهرمم از من خوبی میگفت ک زنم خیلی خوبه من ادم عصبی هستم مشکل از منه 

همش حرفای زشت و توهینایی ک پریشب جلو مامانش بهم کرد یادم میاد واقعا حالم خرابه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهم بهش توهین کن کاری نداره تنبیهش کن تا درس عبرت بشه واسش غصه خوردن نداره که مردا همینن توهم مثل خ ...

اینقدر عوضیه اگه من به خانوادش توهین کنم میکشه منو 

اما خودش هر چی از دهن نجسش درمیاد میگه

بهش بگو به خاطر این رفتارات عشق و علاقم نسبت بهت کم شده همینطور ادامه بدی ازت متنفر میشم و دیگه نمیتونیم با هم زندگی کنیم. مردا آی کی یوشون پایینه باید مستقیم حرفت بزنی. به بعد دیگه حواسش جمع میکنه. 

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 
اینقدر عوضیه اگه من به خانوادش توهین کنم میکشه منو اما خودش هر چی از دهن نجسش درمیاد میگه

شرمنده این سوال میپرسم ولی بابات آدم بدیه؟ یا اینکه فوت شده یا هرچی مثلا مردا وقتی فکر کنن پشتیبانی نداری اینطوری باهات حرف میزنن خودم بابام با مادرم اینطوری بود مادرم خیلی ابرو داری کرد ولی فایده نداشت بابام از هر لحاضی که بگی صفر بود اخلاق قیافه کار خونه همه چی همه چی یعنی کسی باور نمیکرد زندگی ما اینقدر بد باشه دلشون برامون میسوخت الانم ی صلوات برام بفرستید هرکی اینو میخونه که زود جدا بشن 

من زیاد از این مردا مثل شوهرتون دیدم اینا یه مشت آدم عقده ایی بی لیاقت مریض هستن البته شاید شوهرت بخای شرمنده ولی کلی میگم اصلا محلش نده والا تو که نمیخوای زندگیت تموم شه باید سختی این حرف رو به دوش بکشی ولی هیچ وقت نبخشش ولی از خودت هم دفاع کن لال نباش فردا مادر شوهرت هم باهات اینطوری رفتارمیکنه 

شرمنده این سوال میپرسم ولی بابات آدم بدیه؟ یا اینکه فوت شده یا هرچی مثلا مردا وقتی فکر کنن پشتیبانی ...

اتفاقا پدرم اگه اجازه بدم از جلوش درمیاد 

اما من نمیگم بهش چون طلاق نمیخام