سلام دوستان از اونجایی که مدتیه خیلیها رومیبینم بدنشون کهیر میزنه و مثل من عذاب میکشن،خواستم تجربه خودم و بگم شاید کمک کنه به کسی،هر کی دچار کهیر میشه تا به دکتر میره فورا امپول بتامتازون براش مینویسندومحض اطلاعاتون وقتی این آمپول و زدی دیگه کهیرهمیشگی میشه و دیگه هر سال از اول سچدر میاری شاید بعد چند سال ولی باز دچارش میشی بهتره تزریق نکنی و اینقد کورتون مصرف نکنین،کهیر چند تا عامل داره،که باید بررسی کنی با ازمایش و برای هر کدومش درمان خاص خودش لازمه یکی عفونت جایی از بدنته وباعث کهیر شده،دوم حساسیت داری به بعضی غذاها مثل فلفل،زرده تخممرغ،گوجه فرنگی،توت فرنگی،میوه های تابستونی،حتی کاهو،انواع گوشت،رب،و.. که باید بفهمی به چی حساسی وازش مصرف نکنی،بعضیا به گلوتن نان حساسن و باید نان مصرف نکنن،برای عفونت میتونی مدتی پونه کوهی تازه روباریشه بجوشونی وبخوری و باهاشم حمام بری،برای حمام کردن این افراد باید صابون کالاندولا مصرف کنن،و باید هر روز دو لیوان خاکشیر و باتخم شربتی مصرف کنن،اگر بعد از یک هفته بدتر شدین و روبه بهبود نرفتی،با مصرف خاکشیر و تخم شربتی،یه احتمال دیگه هم هست اول از همه ببین داروی آنتی بیوتیکمصرف نکردین و بعدش این بلا سرت بیاد امکان داره مقاومت دارویی باشه که درمانش جداست واینوباید به دکترت بگی اگه دکتر خوبی باشه میفهمه مقاومت به انتیبیوتیکپیدا کردیودارویبخصوصخودشومیده، ومهمترین عاملی که به نظر من خیلی از افراد این مشکل و دارن و نمیدونن سبک زندگی شهری ودوری از آفتابه وکمبود ویتامیندی تری،وباید ویتامیندی هزار هر روز یه دونه بخوری قبل از همه موارد بالا این یکی وامتحان کن خوب نشدی بروسراغ بقیه موارد،من بعد یه سال عذاب و دکتر رفتن که اخرش نفهمیدن چی به چی شد،متوجه شدم با ویتامین دی روبه بهبودی رفتموشکر خدا قطع شد،عامل اخر حاملگی باید بررسی بشه
خلاصه مطلب،*حساست غذایی :درمان پرهیز،عفونت:درمان پونه کوهی و خاکشیروتخم شربتی،عطشکبد:درمان خاکشیر،مقاومت دارویی به انتی بیوتیک:درمان مراجعه به دکتروبیان مشکل،کمبود ویتامین دی:درمان مصرف ویتامین دی هزار هر روز،وحاملگی :درمان مراجعه به دکتر زنان،امیدوارم برای همه مفیدباشه