2777
2789
عنوان

بیاین دعاتون کنم

194 بازدید | 54 پست

دوستان امشب برام شب مهمیه میخوام قبل از خواب دعای توسل و زیارت عاشورا بخونم هر کی نیاز داره اسم بگه براش دعا کنم..‌.🦋

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زهرام 

برا پسرم دعا کن

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

مگی

دعاکن اون مدرکم از اون اداره بیاد و بعدشم از پسش بربیام و همه چیز جور بشه

برای ازدواجم دعا کن

حاجت روا بشی عزیزم 😘

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
زینب خیلی سخت میگذره برا من خیلی میترسم ممنونم دعام کنین

حتما ، خدا بهتون آرامش بده

مگیدعاکن اون مدرکم از اون اداره بیاد و بعدشم از پسش بربیام و همه چیز جور بشهبرای ازدواجم دعا کنحاجت ...

خیلی ممنونم چشم💞