2777
2789
عنوان

خوشبحال شوهرم

177 بازدید | 5 پست

پسرم داره دندون در میاره تو خاب همش ب خودش میپیچه. باید پاشم بذارمش روی پا همش تکونش بدم. بخدا چشمام تازه رفته بود رو هم که دوباره… 

شوهرم بالشتشو بغل کرده فقط تا بچه گریه میکنه زیرچشمی نگاه میکنه و دوباره میخابه.  

نمیکنه یکبار ک بچه گریه کرد پاشه بذارتش رو پا. خب منم ادمم. منم خاب بودم. منم خابم میاد. 

الان یکم کریه کردم فهمید اومد نازم کنه دستشو پس زدم گفتم ب من دست نزن. اونم روشو کرد اون ور و دوباره خابید. نمیدونم چرا دارم اینارو میتویسم خیلی خابم میاد قاطی کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جای تو بودم وقتی اوند نازم کرد منم بوسش میکردم و بچشو بهش تقدیم میکردم تا بچشو ناز کنه 

والا اصن با خواب با کسی شوخی ندارم

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

اشکال نداره عزیزم تو حق داری خسته و حتی افسرده بشیمقاومت کن از اونور تا ظهر بخواب😁😋

دلت خوشه خواهر. این پسر ساعت هفت صبح بیداره. انگار کوکش کردن رو هفت😵‍💫😂