2777
2789
بله عزیزم متاسفانه دنیا دست دخترای اجتماعی و زبون داره حالا یا خودشون یا مادراشون

اخه چند تا دختر خیلی سر زبون دار و تو چشم دیدم شوهراشون معمولی مایل به پایینن چون اون دخترا خوشگل نیستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گلم خیلی رک باهات صحبت کنم 

تو این دور و زمونه متاسفانه ملاک زیباییه اولا اینکه باید به خودت برسی پوستت موهات تیپت و از هممممه مهمتر اعتماد به نفست که از همه چیز مهمتره 

بعدشم دختر خوب تو تا وقتی تو خونه باشی و کسی نبیندت که نمیشه سعی کن تو اکثر مجالس و مهمانی هایی که میدونی ممکنه آدم حسابی توش باشه حاضر باشی اگه با مادرت صمیمی هستی بهش بگو مدام ازت تعریف کنه که مثلا فلان رشته درس میخونی خواستگار زیاد داری خیلی بهش میرسی و از این حرفا 

انشالله که قسمت خوبی نصیبت بشه عزیزم راهنمایی دیگه هم خواستی در خدمتم

ببین گلم خیلی رک باهات صحبت کنم تو این دور و زمونه متاسفانه ملاک زیباییه اولا اینکه باید به خودت برس ...

خب من زیبایی و دارم نمیگم سیندرلام اما از بچگی به خوشگلی معروفم تو آشنا و فامیل از رو نگاه آدما هم خودم حس میکنم تو دانشگاه هم برا بار اول که میدیدنم یا بهم میگفتن یا از نگاه ها میفهمیدم

ببین گلم خیلی رک باهات صحبت کنم تو این دور و زمونه متاسفانه ملاک زیباییه اولا اینکه باید به خودت برس ...

تیپ و لباس و اینا پول میخواد که من محدودیت دارم این مورد خانواده هر چه قدر بخوام بهم نمیدن

اعتماد به نفسم هم اخیرا به خاطر همین خانواده خیلییییی اومده پایین کسل و بی حوصله شدم دیگرانم اینو فهمیدن

هر جا که دعوت شم مهمونی و عروسی میرم دانشگاه هم میرم بیرون هم زیاد میرم اتفاق چند بار پیش اومده خانوما واسه همین قیافه اومدن ازم خواستگاری کردن بیرون ولی موقعیت پسرشون و نپسندیدم

مامانم همین آدم باعث ۹۰ درصد مشکلات زندگی منه تاپیکامو یه نگاه بنداز تا بفهمی اون منو افسرده و سرخورده کرده خدا لعنتش کنه واسه اینکه اعتماد به نفس منو نابود کرد و از من یه افسرده ترسو ساخت به خونش تشنم 

مامانم همین آدم باعث ۹۰ درصد مشکلات زندگی منه تاپیکامو یه نگاه بنداز تا بفهمی اون منو افسرده و سرخور ...

تعریف چیه اصلا امکان نداره بلکه همش هم ازم گله میکنه پیش دیگران 

از شدت حرص دارم سکته میکنم

ببین گلم منم اعتماد به نفسم خیلی پایین بود چون هیچ کس بهم نمی‌گفت خوشگلی یا قدت بلنده یا تحصیلات داری از یه جایی به بعد واقعا خودم خواستم و اعتماد به نفسم زیاد شد وقتی بهت میگم به خودت برس منظورم اینکه حتی با یه استایل ساده اما تمیز و معطر هم میتونی دل ببری

ببین گلم منم اعتماد به نفسم خیلی پایین بود چون هیچ کس بهم نمی‌گفت خوشگلی یا قدت بلنده یا تحصیلات دار ...

منم خیلیییی میخوام اعتماد به نفسم بالا باشه اما جو خونه و خونواده ای که توش هستم نمیذاره

حواست باشه فقط بخاطر شرایط الانت از چاله نیوفته تو چاه توی انتخابات خیلی دقت کن جلوی خانوادت از خودت تعریف کن اصلا خودت رو بگیر 

لامصب خانواده خیلی تاثیر داره میفهممت