2777
2789

سلام دوستان

با اقایی حدود یکسال در ارتباط بودم هیچ وقت حرف جدی برای اینده نداشتیم اما ابراز علاقه بوده...به رفتارای قبلش کار ندارم بخوام بگم طولانی میشه....

ولی دو شب پیش از صبح هی پیام میداد که شب میخوام باهات صحبت کنم و اینا.... شب شد پیام داد ویس داد... صدای شنگول... بعد ده دقیقه که من داشتم پیام میدادم هیچی نمیگفت فقط سین میکرد بعد اف شد ۶ دقیقه گذشت گفتم شبت بخیر بعد یک دقیقه آن شد سین کرد باز هیچی نگفت

صبحش بهم ویس داد ک من تو صفحه چت تو خوابم برده گوشیمم شارژ نداره صبحم خواب افتادم ببخشید

منم سین کردم جواب ندادم ۶ ساعت بعدش باز پیام داد صدام کرد گفتم بله گفت نبینم قهری و زنگ زد من پشت فرمون بودم برنداشتم بعدش بهش گفتم قهر نیستم گفت ولی رفتار امروزت خیلی فرق داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه گفتم نه گفت بیا بغلم تحویلش نگرفتم گفت میبینی قهری اگ نیستی بیا بغلم من اینجوری راحتم

منم گفتم راحتیتو جوری تعریف کن ک راحتی منم دیده بشه

گفت بی انصاف نباش من بیهوش شدم دست خودم نبوده و خداحافظی کرد

بلافاصله ویس داد یعنی چی منطقی نبود یعنی میگی دروغ گفتم دستت درد نکنه چجور همچین فکری کردی

بعدم با ی لحن بد گفت من مسئول فکر تو نیستم هیچ کاری نمیتونم براش بکنم چون حقیقت رو گفتم 

بعد من گفتم تو ان و اف میشدی اخه بعدم من نگفتم که کاری کن که قانع بشم گفتی باد کردی منم گفتم باد نبود ب این علت بود

ما ک به هم تعهدی نداریم بیا بگو کار برات پیش امده

باز با لحن خییییلی بدی گفت بسه هیچی نمیخوام بشنوم هیچی داستان میگی براخودت تعهد و .... میگم خواب افتادم برای خودم متاسفم واقعا متایفم ک میگم خواب افتادم باور نمیکنی دیگ نمیخوام حتی ی کلمه بشنوم تموم

تقصیر اونتجویز من اینهبی محلی و ایگنور

اگ ویساشو بشنوی صداشو بشنوی...

خیلی بد صحبت کرد

من یک کلام گفتم منطقی نیست

سریع گفت من برای تفکر تو کاری نمیکنم با لحن اینکه خیلی لجنی