2777
2789
عنوان

به نظرتون حق داشت این برخورد رو انجام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی کم سن هم نیست ۳۷ سالشه

اینو دخترا زیادی باهاش راه اومدن و نازش کشیدن پررو شده

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اینو دخترا زیادی باهاش راه اومدن و نازش کشیدن پررو شده

خود من خر 

خیلی نازشو خریدم خیلللی

ببین حتی بهش گفتم راحتی منم توش دیده بشه

امروز ویس داده اررره تو گفتی راحتی منم لحاظ کن من چکارت دارم من کی اذیتت کردم

خود من خر خیلی نازشو خریدم خیلللیببین حتی بهش گفتم راحتی منم توش دیده بشهامروز ویس داده اررره تو گفت ...

به زودی میاد جلو که گولت بزنه و دوباره بری باهاش، ولی نباید توجه کنی، باشه؟ بزن در باسنش بره این ادم خرابه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

به زودی میاد جلو که گولت بزنه و دوباره بری باهاش، ولی نباید توجه کنی، باشه؟ بزن در باسنش بره این ادم ...

خیلی بد رفتار کرد 

مودبانه گفت دانتو ببند

بعدم تازه طلبکار شد 

ذره ای دلجویی نکرد

اره واقعا خرابه

با وجود این موارد چرا موندی باهاش 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ وای دختر قشنگ مورددار بوده

باز خوبه اهمیت ندادی بهش. دیر هم نشده خدا رو شکر کن وابستگی ایجاد نشد

حتما اون لحظه ناامید شد ازت 😂😂 گور باباش بهش فکر نکن جلوش یجور رفتار کن انگار نه خانی اومده نه خانی رفته تا اخر میسوزونه

با وجود این موارد چرا موندی باهاش 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ وای دختر قشنگ مورددار بوده باز خوبه اهمیت ندادی بهش ...

متاسفانه وابستگیه ایجاد شده.

بخصوص برای منی ک تا الان با کسی نبودم