2777
2789
عنوان

کاش قبل اینکه بچه م بزرگتر شه

1519 بازدید | 52 پست

یه گندی‌ میزد با یه دختری چیزی‌ دستش‌ رو میشد

با خیال راحت از زندگیش میرفتم

دیگه حوصله شو ندارم

تموم خاطره هام ازش بد شده دیگه هرچی فکر میکنم خاطره خوبی ازش‌ ندارم انقد که اذیتم میکنه

جدیدا سعی میکنم بیشتر مواقع رو با خنده و مسخره کردن بگذرونم که دهن به دهن نشیم صدامون بره بالا بچه م بفهمه

ولی مطمئنم اون به بجه آسیبه‌ رو میزنه چون خودش روانیه

برا اینکه طولانی نشه تو نظرات بقیه شو میگم

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

خب

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

مثلا بچه داره گریه میکنه بی‌قراره

میگه بزارش‌تو اتاق دو ساعت درم روش ببند بزا انقد گریه کنه تا خوب شه😳😳😳 گفتم حیونم این کارو با بچه ش نمیکنه مگه وحشی ام؟

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا می‌زاری ینفر دیگه واسه سرنوشت تو و بچت تصمیم بگیره؟ 

با خیانت کردن یا نکردنش؟

اگه آنقدر ازش متنفری و به بود آسیب میرنه خودت راه زندگیتو مشخص کن

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

تنها کاری‌ که تو این زندگی میکنه اینه که میره سر کار و پول در میاره مابقی کارا همممممه ش‌ با منه 

لوله خراب بشه من لوله کش زنگ میزنم

شوفاژ مشکلی پیدا کنه من باید برم دنبالش 

همه خریدا خونه و اون و بچه و خودمو خودم تنها انجام میدم

برمیگرده خونه میگه این همه میخوری میخوابی تو خونه میمیری بری دوتا بستنی بگیری بزاری تو خونه؟

حالا آقا با ۱۴۰ کیلو وزن تصمیم گرفته رژیم بگیره لاغر شه

چرا می‌زاری ینفر دیگه واسه سرنوشت تو و بچت تصمیم بگیره؟ با خیانت کردن یا نکردنش؟اگه آنقدر ازش متنفری ...

ادم نمیدونه به چ بهونه ای بره بهونه ها رو قبلا دست ادم دادن و استفاده نکردیم حالا دنبال بهونه میگردیم نه اینکه مردا عدض بشن زنا ساکت میشن

Hastii17 سابق
قبل بارداری هم اینجوری بود ؟

نه تا این حد ولی از وقتی که باردار شدم بدترترترتر شد

چرا می‌زاری ینفر دیگه واسه سرنوشت تو و بچت تصمیم بگیره؟ با خیانت کردن یا نکردنش؟اگه آنقدر ازش متنفری ...

نمیتونم

دلم نمیاد چون وجودا‌ آدم خوبیه

ولی مشکلات روانی زیاد داره 

مرتیکه پفیوز

حالا هنوز جدا نشده

میخوای یکم یواش

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
ادم نمیدونه به چ بهونه ای بره بهونه ها رو قبلا دست ادم دادن و استفاده نکردیم حالا دنبال بهونه میگردی ...

اصلا احتیاج نیست بهونه بیاره ... چیزی به کسی بدهکار نیست