2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتشم زیادهنمیدونم دیگه جواب میده یا نهروش های سنتی هم بلد نیستم

چون پیش دکتر سنتی خوب نرفتید. 

من رفتم پیش دکتر احمدی.. تو محمدآباد کرجه... 

بنده خدا متخصص طب سنتیه 

گفت لک صورتم از کبدمه...

کبد و دارو داد و خوردم... بعد چن وقت لک‌ها خودشون رفتن.. ریشه ای درمان شدم... ولی کرم‌ها فقط ظاهر و درست میکنن و دوباره برمیگردن لک‌ها... 

اگه کرجی و خواستی بهم پیام بده تو شخصی تا شماره منشیشو بهتون بدم. 

چون پیش دکتر سنتی خوب نرفتید. من رفتم پیش دکتر احمدی.. تو محمدآباد کرجه... بنده خدا متخصص طب سنتیه گ ...

نه عزیزم خیلی دورم از کرج

آنلاین کمکم نمیکنه؟

شما چند وقت دارو استفاده کردید خوب شدید؟چون من بیشتر لک هام از حاملگیه

نه عزیزم خیلی دورم از کرجآنلاین کمکم نمیکنه؟شما چند وقت دارو استفاده کردید خوب شدید؟چون من بیشتر لک ...

اتفاقا ایشون ویزیت آنلاین هم دارن.. 

خواستید آنلاین ویزیت بشید و داروهاتونم براتون ارسال میکنن... چون دیدم که از شهرستانم بیمار دارن و دارو هاشونو پست میکنن. 

باز هر جور صلاح میدونین. 

نه عزیزم خیلی دورم از کرجآنلاین کمکم نمیکنه؟شما چند وقت دارو استفاده کردید خوب شدید؟چون من بیشتر لک ...

این شماره منه. 09365797893 

خواستید پیامک بدید تا شماره منشی دکتر احمدی و براتون ارسال کنم