2777
2789
عنوان

کسی می‌دونه تزریق مورفین معتادی میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 41 پست
عزیزم اونا خودشون از کوه های اطراف شون پیدا کرده بودن اما قبل از اینکه واسم بیارن وقتی دنبالش میگشتم ...

به مادرشوهرش گفتم . گفت اقوامشون از کوه میکنن میخره ازشون 

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درخدمتتون هستم عزیزم انشالله سریع تر حالشون خوب بشه

راستی دکترا بهش گفتن بدین بخوره یا اقوامتون 

بعد چجوری میدادین بخوره 

راستی دکترا بهش گفتن بدین بخوره یا اقوامتون بعد چجوری میدادین بخوره

دکتر چیزی نگفت اطرافیان هرکی استفاده کرده بود میگفت معجزه میکنه روزی دوبار هردفعه اندازه یه عدس تو شیر گرم حل میکردم میخورد حتی اگه زخم باز نداشته باشه میتونین با روغن گوسفند رو حرارت حلش کنید به محل شکستگی بمالید 

دکتر چیزی نگفت اطرافیان هرکی استفاده کرده بود میگفت معجزه میکنه روزی دوبار هردفعه اندازه یه عدس تو ش ...

اها باشه فدات انشالله بیاد بهش میدم 

سلام ن مشکلی نیست مرفین بخاطر درد استفاده میکنند؟؟؟چی شد بهوش آمد شوهرت حالش چطوره نگران بودی

اره به خاطر درداش بهش میزنن 😔

سلام ن مشکلی نیست مرفین بخاطر درد استفاده میکنند؟؟؟چی شد بهوش آمد شوهرت حالش چطوره نگران بودی

بد نیس از بس پشت هم عملش کردن بی رمق شده امروز دستش عمل کردن پریروز پاشو . اون یکی دستش هم هفته پیش عمل کردن. فقط کتفش مونده هروقت عمل بشه فک کنم بیارنش بخش 

دندونا پایینش هم ترک خوردن 😔ولی وصلن هنوز ب دهنش فک کنم فقط ترک دارن بعدا باید پیش دندون پزشک خوبی هم ببرمش تا ترک دارن شاید بشه ب دادشون رسید😞

بد نیس از بس پشت هم عملش کردن بی رمق شده امروز دستش عمل کردن پریروز پاشو . اون یکی دستش هم هفته پیش ...

انشاالله خوب میشه همین ک بهوش  آمد ی نعمتی ؟؟حالا نمی‌دونم شما کدام شهرستان کرمان هستی درکل  خدانکنه دست دکترا استان کرمان بیوفتی تکه تکه میکنند خودم بم هستم دگه بدتر  بیمارستان نیست کشتارگاه 

انشاالله خوب میشه همین ک بهوش آمد ی نعمتی ؟؟حالا نمی‌دونم شما کدام شهرستان کرمان هستی درکل خدانکنه ...

من مال زرند