2777
2789

شوهرم ۲۱ روزه تصادف کرده همش بهش بیحسی میزنن درداشو نفهمه لابد همون مورفینه دیگه تا وقتی اونجا باشه بهش میزنن 

یعنی بعدش بیاد خونه بهش عادت می‌کنه معتاد میشه توروخدا بگین این همه رنج خوردم نمی‌خوام معتاد بشه یعنی معتاد میشه😔

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اونا دز مناسب میزنن نگران نباش

تمام بدنش شکستگی داشته واسه همین میزنن من سالها رنجای زیادی خوردم الآنم از ترس اینکه بعد قرار باشه ترکش بدم میترسم خدا کنه خدا اینجا هوامو داشته باشه 

مرسی ک خیالم و راحت تر کردی😭❤️

معتاد نمیشه فقط ممکنه یکم اذییت شه برای درد و ممکنه مسکن جوابشو نده

خب خداروشکر خیلی داشتم می‌پرسیدم 

خالم تعریف میکرد یکی از بس بهش مورفین زدن الان همش قرص زیر زبونی میزاره منم خیلی ترسیدم همش گفتم خدایا خودت بچه مریض دارم رنج همه جارو خوردم این معتاد نشه دیگه طاقت ندارم 😔

مطمین باش عزیزم اگر اینجوری باشه همه بعد عملای سنگین یا شکستگی باید معتاد شن

اخه این ۲۱ روز اونجاس یعنی هرچقدر هم باشه طوریش نمیشه ؟ خدا کنه همینجور باشه مرسی خدا خیرت بده خیلی استرس داشتم واقعا 

خب خداروشکر خیلی داشتم می‌پرسیدم خالم تعریف میکرد یکی از بس بهش مورفین زدن الان همش قرص زیر زبونی می ...

مامانم یه عمل خیلی سخت داشت که ۱هفته بستری بود 

بعدشم تا ۶ـ۸ماه بخیه داشت از گودی کمر تا نزدیک مقعد تو جا بود 

تو بیمارستان خیلی مورفین میزدن ولی خوب ربطی به معتادی نداره اصلا 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

اخه این ۲۱ روز اونجاس یعنی هرچقدر هم باشه طوریش نمیشه ؟ خدا کنه همینجور باشه مرسی خدا خیرت بده خیلی ...

ببین اونا اضافه نمیزنن. همسرم عمل معده کرده بود به قول خودش خیلی درد داشت پرستار حاضر نمیشد دز اضافه بزنه اونا خودشون بلدن نگران نباش

خب خداروشکر خیلی داشتم می‌پرسیدم خالم تعریف میکرد یکی از بس بهش مورفین زدن الان همش قرص زیر زبونی می ...

شاید از قبل معتاد بوده 

وگرنه اصلا ربطی نداره عزیزم 

تمام بدنش شکستگی داشته واسه همین میزنن من سالها رنجای زیادی خوردم الآنم از ترس اینکه بعد قرار باشه ت ...

نه عزیزم اصولا تو بیمارستان کترولاک و پیدین تزریق میکنن فقط پتیدین مخدر داره که اونم درصدش کمه آوردیش خونه چند روز بهش دیکلوفناک بده کار پتیدین رو میکنه بعد اون درداش سبک‌تر شد استامینوفن معمولی بده در غیر این صورت مسکن های دیگه باعث میشه استخووناش دیر جوش بخوره

مامانم یه عمل خیلی سخت داشت که ۱هفته بستری بود بعدشم تا ۶ـ۸ماه بخیه داشت از گودی کمر تا نزدیک مقعد ت ...

جدی 

خداروشکر 😭

خیلی میترسیدم 

شاید یک ماه بیشتر هم طول بکشه تو بیمارستان باشه 

درسته اول سلامتیتش مهمه ولی واقعا آدم معتاد سخت میشه باهاش زندگی کرد واقعا تحمل این درد جدیدو نداشتم

خداروشکر خداروشکر 😭

نه عزیزم اصولا تو بیمارستان کترولاک و پیدین تزریق میکنن فقط پتیدین مخدر داره که اونم درصدش کمه آوردی ...

واقعا پس معتادی نمیاره 

خداروشکر 

لابد دکتراشم بعدش بهم بگن چیا بدمش 

شما خیلی آگاهی داری پرستاری؟

جدی خداروشکر 😭خیلی میترسیدم شاید یک ماه بیشتر هم طول بکشه تو بیمارستان باشه درسته اول سلامتیتش مهمه ...

بلا به دور گلم نگران نباش چیزی نمیشه 

آن شالله هر چه زود تر سلامتیشو بدست میاره