2777
2789
عنوان

سوخاری مسخره 🫤🫤🫤🫤

239 بازدید | 5 پست

انگار وقتی خر این فست فودیا از پل گذشت و طرف مشتری شد براشون مهم نیست چی میدن دستش 

امشب برای بچه هام سوخاری مرغ گرفتیم . فیله انگار مغز بادام داخل هسته ی بادام کاغذی بود   

یعنی فقط یه ورقه آرد سرخ شده  دور فیله ها بود و مرغه فقط آب‌پز بود 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یسری سوخاری گرفتم بعد حالا جدای از اینکه همش آرد و روغن جزغاله شده بود خود همون یه چصه مرغه هم دو سه تا پر بهش چسبیده بود حتی به خودشون زحمت نداده بودن درست پاکش کنن🥴🤢 فست فودی معروف شهرم بود خیرسرش

خودت درست کن ببر بیرون بخورید

من هر وقت شوهرم بهم گفته بریم بیرون شام بخوریم ( رستوران )خودم درست کردم و تو پارک خوردیم 

بیشتر هم بهمون خوش میگذره 

البته چند بارم رکب خورد 😁 

C᭄

منم یسری سوخاری گرفتم بعد حالا جدای از اینکه همش آرد و روغن جزغاله شده بود خود همون یه چصه مرغه هم د ...

دقیقا  این فست فودی هم خیلی معروفه 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱