2777
2789
عنوان

آوردن فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 3665 بازدید | 144 پست

خب بستگی به خیلی چیزا داره

تفکرات فرق میکنه نمیشه چیز قطعی گفت

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم آوردن و نیاوردن فرزند اول تصمیم خودتونه

(حالا غیر از جنبه وظیفه اجتماعی) 

ولی اگر فرزند اول را آوردیم،  آوردن فرزند دوم دیگه حق فرزند اول هست

بچه نیاز به خواهر یا برادر داره

خییییلی بیشتر از نیازهای مادی و کلاسها و لباسهای رنگارنگ

مثل ارسطو پرسیدی

به سبک  بقراط حکیم بلد نبودم به سیاق ارسطو قناعت کردم . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

به نظرم کسیکه بچه دوم نمی خواد اصلا بهتره بچه دار نشه

تک فرزندی اصلا جالب نیست. تربیت تک فرزند بسیار بسیار سخت تره حالا تنهایی های بچه به کنار. 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

منی که زخم خورده تک فرزندی هستم میکنن و فرزند بودن ظلم به بچه اسهمین دیشب از شدت تنها و بلوز بودن تا ...

بابا الان خواهر برادرا مثل کارد و پنیرن بردرا که زن مبگیرن میرن عمرا به داد خواهرا برسن خواهرم یجور

زمونه این حرفا تموم شده بخدا

بستگی به روحیه مادر داره 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

بچه دوم فقط درصورتی که اعصاب و روان داری پیشنهاد میکنم حتما بیار من دوتا دارم خیلی خوبه و خیلی احساس بهتری دارن که دوتا هستند به نسبت تک فرزندان اطرافم ... اما دوست عزیز فقط اعصاب و روانی از جنس پولاد میخواد

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲