2777
2789

من ی اشتباهی کردم عاشق یکی دیگه بودم برای اینکه اونو فراموش کنم با یکی از دوستان قدیمیم درحال آشناییم و قصدش جدیه

اوایل خوشم میومد منم ازش دوسش داشتم طرفم یادم رفت ولی بعد یمدت نشد رفتاراشو دوست ندارم اونم همه چیو راجب گذشتم می‌دونه میگه من نمیزارن مثل قبل شکست بخوری و...از این حرفا 

مشکل اینجای خوشم نمیاد ازم تعریف می‌کنه هرکاری کردم از چشش بیوفتم نمیشه😭

بدم میاد قربون صدقه ام می‌ره انگار جادو شدم

هه چیش خوبه فقط یکم پرروعه زود خودمونی میشه 

هم بهم توجه می‌کنه هم دوسم داره هم حواسش هست 

قیافه داره و...ولی من دوسش ندارم چجوری بگم بره ناراحت نشه😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو نمیتونم اون قبلی رو فراموش کنم 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
چندبار بهش گفتم قبل اینکه رابطه جدی شهمیگه من یکاری میکنم یادت بره ولی من دست خودم نیست خودمم عذاب و ...

اصلا به نظرم اشتباه با اون باشی چون میدونه موضوعو  همیشه تو ذهنش  میمونه اذیتش میکنه مخصوصا اگه ازدواج کنید 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .

هیچکس درکت نمیکنه ولی من میفهمم چی میگی 

دقیقا شرایطت بودم 

ببین دنیارو هم به پات میریزه باز تو دوس داری از روی زمین محو بشی ولی با اون نری بیرون

شاید یه گل از نفر قبلی تورو ببره توی آسمون 

اما این تموم گلای شهرو میریزه به پام به چشم نمیاد 

هیچکس درکت نمیکنه ولی من میفهمم چی میگی دقیقا شرایطت بودم ببین دنیارو هم به پات میریزه باز تو دوس دا ...

حق حق حق

واقعاً هم دلم برای خودم میسوزه صد برابر برای اون