2777
2789
عنوان

منو امسال مامانم بزور نوشت مدرسه دولتی همه هم متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره متاسفانه

ببین گلم 

من خودم تا دیپلم تو مدرسه دولتی درس خوندم 

امسال اومدم غیرانتفاعی مشغول شدم 

دخترای غیر انتفاعی رو با دخترای دولتی مقایسه می کنم میگم صدرحمت به دولتیا 

اختلاف سنی هم باهاشون ندارم که بگم زمان ما فرق داشتن بچه یه دهه ایم 

ولی غیرانتفاعی ها به شدت پررو و بی انضباط و درس نخونن نمیشه هم بهشون اخم کنی خانواده رو میارن برات چون پول میدن زبونشون واقعا درازه 

الان دولتی بمون ببین چه قدر خوبه 

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

به نظرم سیاست ها یکم تغییر کرد

و به افزایش ازدواج و فرزندآوری تشویق میکنن و ثبت‌نام هم میکنن

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
باور کنید ثبت نام شدن اصلا دروغه که میگن روزانه نمینویسن مینویسن

اصلاً مدارس تهران اینجوری نیست حتی تو دوران کرونا من یه دوست داشتم وسطای کلاس دهم نامزد کرد از مدرسه قایم کرده بودن اما همین که ورودی یاز دهم کپی شناسنامه خواستن ازمون دختر رو فرستادن بزرگسال حتی اردبیلم مرکز شهر پذیرش نمی‌کنه قط روستاست که قبول می‌کنه دختر متاهل تو مدرسه روزانه درس بخونه

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤

اصلا روزانه ثبتنام نمیکنن مگر اینکه چیزی تو شناسنامه شون ثبت نشده باشه بعدشم والا این دوره همه دوست پسر دارن رابطه نامشروع حروم دارن عیب نیس کسی شوهر کرده حلال خدارو انجام داده عیبه واقعا ک ادم خل میشه

منم ۱۵ سال پیش که ازدواج کردم.

سوم دبیرستان عقد بودم

پیش دانشگاهی ازدواج کردم.

مدرسه هم مشکل نداشت چون خیلی دختر منظم و درسخونی بودم.آرایش و هیچی هم نداشتم.

الان دیگه نباید بزارند واقعا

ازدواج تو سن پایین اصلا خوب نیست،چهار تا بچه هم الگو برداری میکنند و بدبخت میشن،گناه دارن

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
به نظرم سیاست ها یکم تغییر کردو به افزایش ازدواج و فرزندآوری تشویق میکنن و ثبت‌نام هم میکنن

شاید باورتون نشه بچهای پارسال دوازدهم که امسال نتیجه کنمورشون اومده بود وقتی میومدن مدرسه دوتا بودن با بچشون اومدن  که پرونده بگیرن 

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂