سلام دوستان. با خواستگارم چهار ماه اشنا شدم الان وارد ماه پنجم اشنایی شدیم. مشکلی که هست اینها همش خواهر و برادری توی خونه دور هم جمع میشن. یعنی خواستگارم میگه باید حتما هفته ای دو شب خونه پدرم باشیم. خواهر و برادرها هر شب خونه پدر و مادرشون هستن. اول اشنایی دو بار رفتن مسافرت به من گفتم باهامون بیا بهتر همو بشناسیم من نرفتم. الان منو دعوت کردند تنها برم خونشون که با جمعشون بیشتر اشنا بشم. به نظرتون تنها برم؟ ترجیح میرم خودم برم با خانواده نرم، که جمع خودمونی تر باشه بیشتر همو بشناسیم. نظرتون چیه؟
من هیچ حوصله دورهمی هفته ای دوبار با قوم شوهر و ندارم، تازه بری قشنگ چون عروس جدید هستی همه سو استفاده و توقع که کلفتی اون جمع رو بکنی 😁😁😁 گلم جدا از شوخی بیشتر دقت کن، ببین روحیه ات سازگار هس؟؟؟ چه خبره هفته ای دوروز در جمع اجباری بودن با خانواده شوهر، نری هم یه حرف درست میکنن، بری انواع حرفا از اون جمعها ب وجود میاد باز نیگا کن به روحیه خودت
ینی چی باید دو شب حتما ادم گاهی تو زندگی حوصله خودشم نداره چه برسه دورهمی من فامیل شوهرم دورهمی داشتن هرزگاهی هی شام فلان اینا من انقدر بدم میومد گفتم من مثل شما نیستم پس هی نگید واقعا اگر تحمل رفتو امد و دیدن یه سری ادم که شاید همچین خوشایند هم نباشه برا ت در اینده سخت باشه یکم فکر کن اولش بری صد در صد خوشت میاد جو گیری اونا هم اون روی خودشون رو نشون نمیدن که همون اول کلا خیلی دقت کن