2777
2789

هفته ۳۶ ام یه درد زیر شکمم و کمرم میگره و ول میکنه تقریبا یه روز درمیون اینطوری میشم بعضی وقتام هرشب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بخاطر بارداریه دیگه چند وقت دیگه تحمل کنی تموم میشه 🥰 

من یه سوالی داشتم شما تو هفته چند قلب جنین تو سونو مشخص شد من دیروز ۵ هفته و ۵ روزم بود رفتم سونو فقط ساک حاملگی بود دکتر گفت استراحت کن دو هفته دیگه بیا ۵۰ ۵۰ احتمال داره قلب تشکیل بشه آخه چرا من که مشکلی ندارم نه لکه بینی نه درد هیچی ،🥲

خب بخاطر بارداریه دیگه چند وقت دیگه تحمل کنی تموم میشه 🥰 من یه سوالی داشتم شما تو هفته چند قلب جنین ...

من ۶ هفته رفتم حتی خود جنین نبود فقط سام حاملگی بود، در کل برای خیلیا جنین ۸ تا ۱۰ هفتگی مشخص میشه و قلبش شنیده میشه

وای مرسی یکم خیالم راحت شد پس چرا دکتر اینجوری به من گفت

اول اینکه دکترو عوض کن. بعدشم حساب سن بارداریت رو داشته باش ۸ هفته به بعد برو یه دکتر دیگه

یعنی چی ۵۰ ۵۰ احتمال داره قلبش تشکیل بشه یا نشه!؟ این احمقا فقط آدمو نگران میکنن

خب بخاطر بارداریه دیگه چند وقت دیگه تحمل کنی تموم میشه 🥰 من یه سوالی داشتم شما تو هفته چند قلب جنین ...

نگران نباش اره من ۵ هفته و دو روز رفتم گفت دو هفته دیگه بیا ..معمولا ۸ هفته میرن..گرچه من نرفتم

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

نترس دکترا همه همینو میگن. به منم گفتن تو تاپیکام هست. ولی هشت هفته کامل رفتم تشکیل شده بود

همتا اسم خـودمه♥