2777
2789

طرف بچه داره تایپک میزنه ی نفر نمیره تو تایپکش باز تایپک میزنه شایدددد یکی بره جوابشو بده که اصلا سایت برا این افراده اولویت اینان 

من خودم از جدی ترین مشکلاتم تایپک میزنمم که خیلی تحت تاثیرشون قرار گرفتمم خیلی تو زندگیم مهم بود کلاااا شاید برسه به دو صفحه دیگه کسی نمیاد الان تایپک زدم گفتم روانپزشک معرفی کنید هیچکس نیمد 

بعد یارو میاد دروغ سر هم میکنه چرت و پرته محض میگه سناریو با مغز مریضش میسازه تا صفحه سی دوستان میبرن جلو ی تایپکه بی محتوای مسخره 

خوشتون میاد تو همه اپلیکیشنا با یجاشون بمون بخندن؟  چرا ادا ساده ها رو در میارید؟  چرا خوشتون میاد 

از اینور ی مرد میاد تو تایپکاتون میخاید جرش بدین بعد ی مرده دلقک برمیداره تایپک میزنه اونم چرت و پرت محض تا صفحه بیست و دو همراهیش میکنید هر چیم ی سریا کامنت میزارن باباا سرکاریه باز کامنت میزارننن فشارممم افتاددد انقد حرص خوردممم وای

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افرین 

من این تاپیکارو جواب نمیدم اصلا چند مورد بوده بلد بودم بدتر لج کردم اومدم بیرون

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

دقیقا منم الان تاپیک زدم کسی نیومد

متاسفانه گویا اینجوری شده که طرفدار چیزای مسخره و بی محتواییم!  از واقعیتا فراریم

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

اگه کسی کمکی از دست بر بیاد یا اطلاعی داشته باشه میاد

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

اخه بعضی تاپیک های مهم ما علم شو نداریمچرت و پرت ولی همه بلدیم😂😂

دردناک بود ولی واقعیته😂💔

متاسفانه گویا اینجوری شده که طرفدار چیزای مسخره و بی محتواییم! از واقعیتا فراریم

نه میدونین چیه بعضی موقع ها واقعا افراد تجربه شو ندارن و یا نظری ندارن بدن برای همین چیزی نمیگن مثل خودم 

کاربر آقا هستم 
چون جواب بعضی سوالات رو واقعا نمیدونیم مثلا من تا حالا به روانپزشک مراجعه نکردم و کسی رو نمیشناسم در ...

باشه درسته من خودم یسری چیزارو طبیعتا نمیدونم جواب نمیدم ولی چرا باید برم تو تایپکی که از جمله اول مشخصه دروغه کامنت بزارم که سو استفاده کنن تو همه جا نینی سایتیارو دارن مسخره میکنن

هوف

منم همینم. شاید موضوع تاپیکم واسه بقیه مسخره به نظر بیاد. اما واقعا سوالو دغدغه ام شده که میام میپرسم. ولی تاپیکای چرتو شرکت میکنن.

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

نه میدونین چیه بعضی موقع ها واقعا افراد تجربه شو ندارن و یا نظری ندارن بدن برای همین چیزی نمیگن مثل ...

خودمم همینجوریم خببب هیچکس نیست از همه چی سر در بیاره ولی خوب دلیل نمیشه بریم تو تایپکا سرکاری کامنت بزاریم که یارو ب خواستش برسه الان یکی تایپک دروغ محض گفته بود تا صفحه بیست و دو بردن جلو

باشه درسته من خودم یسری چیزارو طبیعتا نمیدونم جواب نمیدم ولی چرا باید برم تو تایپکی که از جمله اول م ...

اهمیت نده بهشون. اینجا یه سایت پرسش و پاسخه تو بقیه کشورا هم همین شرایط وجود داره میان این مدل سایت ها رو مسخره میکنن