2777
2789

پرستاری روزانه شهر خودمون آوردم ولی هدفم پزشکی بود

تا الان همه چی معلوم بود مجبور بودم برم همینو ولی امروز گفتن محرومیت برداشته شده.

یعنی میتونم سال بعد دوباره  کنکور بدم برای پزشکی تلاش کنم.

دو دل هستم نمیدونم چیکار کنم شما جای من بودین کدوم رو انتخاب میکردین😥

پرستاری اگه بری خارج خوبه

و گرنه این همه زحمت با حقوقش برابر نیس

من رفیقم (مرد)پرستار بود. ماهی ۱۲میگرفت  اومد بیرون کنار خودم تو بنگاه میشینه  ماهی دو تا معامله برن ۲۰تومن زده

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستاری اگه بری خارج خوبهو گرنه این همه زحمت با حقوقش برابر نیسمن رفیقم (مرد)پرستار بود. ماهی ۱۲میگر ...

واقعا👌

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بله میتونی و قطعا موفق میشی

سعی کن و تلاش کن تا به ایده آل هات برسی

و فرداها حسرت نخوری که ای کاش بیشتر تلاش میکردم 

انشالله موفق بشی گلم 

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر