2777
2789

اگه میدونین کمک کنین لطفااا من چیزی پیدا نکردم

من کنکور انسانی دادم و پیام نور قبول شدم

حالا میتونم شنبه برم دانشگاه فنی با سوابق ثبت نام کنم؟؟؟

اصلا دانشگاه فنی کلا روزانه اس یا میتونیم با شهریه ام بریم

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡

عزیزم دانشگاه فنی چه رشته ای؟؟؟

اولا ک ثبت نامش تموم شده

دومن اگه رشته ای ک میخاسی بری شرط معدلیه 

رشتت چیه و معدلت چنده؟؟

الانم تا سال دیگه نمیتونی

روزانه و شبانه داره

من خودم دانشگاه فنی الزهرام

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

عزیزم دانشگاه فنی چه رشته ای؟؟؟اولا ک ثبت نامش تموم شدهدومن اگه رشته ای ک میخاسی بری شرط معدلیه رشتت ...

حسابداری 

جدی اخه دانشگاها میگن خیلی خالیه 

معدل دیپلمم ۱۷و۴۰

چه رشته هایی با سوابقه؟؟

بهمن ماه میتونم اقدام کنم؟ 

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دانشگاه فنی چه رشته ای؟؟؟اولا ک ثبت نامش تموم شدهدومن اگه رشته ای ک میخاسی بری شرط معدلیه رشتت ...

انسانی ام

حسابداری جدی اخه دانشگاها میگن خیلی خالیه معدل دیپلمم ۱۷و۴۰چه رشته هایی با سوابقه؟؟بهمن ماه میتونم ا ...

حسابداری فنی حرفه ای کنکور داره عزیزم

نه برا بهمنم نمیتونی

فقط میدونم یکی حسابداری کنکور داره

یکیم رشته من کامپیوتر

البته برای کاردانی کنکور دارن

برای کارشناسی شرط معدله

ظرفیت دانشگاهای فنی کمه

امسال من واسه کارشناسی ثبت نام کردم فقط ۸۰ نفر میگرفت برای دو نوبت

ینی ۴۰ تا مهر ۴۰ تا بهمن فقط

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

حسابداری فنی حرفه ای کنکور داره عزیزمنه برا بهمنم نمیتونیفقط میدونم یکی حسابداری کنکور دارهیکیم رشته ...

قلبم درد گرف

قلبم درد گرف

خدانکنه

مرسی از کمکت عشقم

بوس