2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم باهام قهره

232 بازدید | 34 پست

دوماه پیش حدودا با این خاهرشوهرم و جاریم خونه مادرشوهرم بودیم بعد منو جاریم شام درست کردیم خاهرشوهرمم رفته بود بازار موقع شام اومد بعدش ظرفم منو اون شستیم که اون وسطش ول کرد رفت نشست بعد چایی بردم گذاشتم وسط که بردارن یعنی وسط خدمون سه تا به جاربم تعارف کردم گفتم بردار به اون نگفتم الان دوماهه قهره به جاریم گفته اینجوری کرد و چایی از جلو من برداشت تو این مدت مدام تیکه میندازه بهش سلام میکنم جواب نمیده میوه و چایی میاره به من تعارف نمیکنه کلا خیلی رو مخن نمیدونم من چه رفتاری بکنم محلش نذارم مثل خدش رفتار کنم؟به شوهرم بگم خاهرت اینجوری میکنه یا ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه باش صمیمی هستی ازش بپرس چرا ناراحت اگه ن اصلا ب روی خودت نیار انگار ن انگار 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اگه باش صمیمی هستی ازش بپرس چرا ناراحت اگه ن اصلا ب روی خودت نیار انگار ن انگار

صمیمی نیستیم والا خاهرشوهرم همسن مادرمه نمیدونم چرا اینا مث عقده ایا رفتار میکنن

چ چیزا براتون مهمه خدایی ب درک اصلا نرو نبینش منکه هر وقت با خونواده شوهرم قطع رابطم هم اعصابم آروم تره هم کیفیت زندگیم می‌ره بالاتر والا چیه اعصاب و روان نمیذارن برا ادم

صمیمی نیستیم والا خاهرشوهرم همسن مادرمه نمیدونم چرا اینا مث عقده ایا رفتار میکنن

اصلا و ابدا ب روی خودت نیار 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

من باشم به شوهرم میگم و راستش خنده ام میگیره از این کارا....چطور جلوی خودتو میگیری نخندی وقتی اینطوری بچگونه رفتار میکنه؟😅

چند سالشه؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.