2777
2789
عنوان

یکی رو تو خیابون ماچ کردم

537 بازدید | 29 پست

بچه ها من عاشق بچه های کوچیکم

امروز داشتم  با رفیقم از مدرسه برمیگشتم یه پسر بچه دیدم 2 یا 3 سالش بود فکنمکنار مامانش بود  خیلی تپلی و ناز بود منم که بچه ببینم دیگه دیوونه میشم ولا گرفتم یه ماچ بزرگ ازش کردم گفتم خیش براش یعنی ماشااله بهش یه اب نباتم دادم دستش

مامانشم یه لبخند زد 

الان دوستم میگفت این چه کاری بود شاید مامانش خوشش نیاد کسی که نمییشناسی 

و چیکار داری

بنظرتون کارم اشتباه بود؟😂

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اتفاقا خوب کردی 😍🥲

منم دوست دارم بچه هارو یه روز با دوستم یه بچه مدرسه ای دیدیم رفتیم پیشش خجالت کشید فرار کرد رفت ولی لبخند میزد یواشکی 😑😂 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

سرتا پا کارت اشتباه بود هم بوس هم دادن شیرینی ! البته می‌دونم بخاطر مهربونیته ولی خب اشتباه بود .

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

آره چون بعضیا واقعا دوس ندارن حساسن ممکن بود همچین آدمی به تورت بخوره قشنگ یه دعوا درست میشد

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

اره دیگه تکرار نکن😅

خیلی شیرین بوددد😂

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

سرتا پا کارت اشتباه بود هم بوس هم دادن شیرینی ! البته می‌دونم بخاطر مهربونیته ولی خب اشتباه بود .

چرا بنظرت مامانش بدش اومد

من از بچه ها بدم میاد ولی یه پسر بچه چار پنج ساله موفرفری خیلی قند بود بر می‌گشت  نگام میکرد بهش لبخند زدم 😁😂

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█