2777
2789
عنوان

یکی رو تو خیابون ماچ کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 29 پست

دوست منم همش اینکار رو میکنه مامانشون کلی کیف میکنه از کار رفیقم

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره چون بعضیا واقعا دوس ندارن حساسن ممکن بود همچین آدمی به تورت بخوره قشنگ یه دعوا درست میشد

واقعا؟

ملت چرا اینجوری شدن

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

بوس نکن فقط دستشو بگیر نهایت دستشو بوس کنچون الان بیماریم زیاده هر کی ی بوس کنه بچه رو تا اخر زمستون ...

روسرش بوس کردم وگرنه خودمم میدونم بوس کردن بچه ها درست نیس

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

من از بچه ها بدم میاد ولی یه پسر بچه چار پنج ساله موفرفری خیلی قند بود بر می‌گشت نگام میکرد بهش لبخ ...

اینم موهاش فر بود یکمم زردددد

منم هیجانی میشم

با این کامنتا خییل حس بدی گرفتم الان دیگه امشب همش تو فکرم که چه کاره بدی کردم

با این کامنتا خییل حس بدی گرفتم الان دیگه امشب همش تو فکرم که چه کاره بدی کردم

نه چرا بری تو فکر بی خیال عزیز دلم

خیلی هم کار خوبی کردی 

ولی از این بعد از مامانش بپرس اگه خواستی ماچش کنی اجازه هست 

مهربون بمون

نه چرا بری تو فکر بی خیال عزیز دلمخیلی هم کار خوبی کردی ولی از این بعد از مامانش بپرس اگه خواستی ماچ ...

نه اینجوریا هم نبود که یهو حمله کنم ماچش کنم یجور بود که مامانش فهمید میخوام بوسش کنم لبخند زد الان رفیقم میگفت شاید افتاده تو رودربایستی 

واقعا؟ملت چرا اینجوری شدن

چون وسواس دارن به بعضی از مریضیا مثل سرماخوردی آنفولانزا فک میکنن ممکنه بقیه مریض باشن به بچشون ویروس انتقال پیدا کنه

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

چون وسواس دارن به بعضی از مریضیا مثل سرماخوردی آنفولانزا فک میکنن ممکنه بقیه مریض باشن به بچشون ویرو ...

من سرشو ماچیدم

ولی دیگه ازین کارا نمیکنم

من سرشو ماچیدمولی دیگه ازین کارا نمیکنم

اشکال نداره حالا خداروشکر مامان اون بچه از اون موردا نبوده😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

اشکال نداره حالا خداروشکر مامان اون بچه از اون موردا نبوده😅

بخدا که الان همش خوخوری میکنم که چقدر خرم چرا اینکارو کردمو وای خدا....

بخدا که الان همش خوخوری میکنم که چقدر خرم چرا اینکارو کردمو وای خدا....

ن بابا اشکال نداره عزیزم تو از محبتت این کارو کردی الکی خودخوری نکن مشکلی ام پیش نیومده که

1
5
10
15
20
25
30
35
40