2777
2789
عنوان

خیلی وقتا دعاهام گیرا بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم دعا کن دوقلوهامو سالم بدنیا بیارم و بیایم دیدن آقا ❤

چشم گلم 

انشاالله به سلامتی بغلشون بگیری...

برای منم دعا کن ، چند ماه دیگه میخوام اقدام کنم انشالله خدا به منم بچه بده

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
من یکسال یک جایی کار کردم ابادش کردم، خیلی زحمت کشیدم بینایی و ریه هام آسیب دید، بعد چند نفر از خدا ...

عزیزدلم چشم حتماً دعات میکنم 💗

سلام عزیزملطفا برای سلامتیم و بیرون اومدن زندگیم از بن بست دعا کن اسمم فرزانهواسه سلامتی خاله ام و ...

چشم عزیزم حتماً 

انشالله حاجت روا باشین 

لطفا برا منم دعا کن دلم خیلی گرفته دعا کن خدا کمکم کنه و حاجات منم روا بشه الهی همه حاجت روا بشیم

الهی و ربی من لی. غیرک... دلم میخواد بشینم یه گوشه بگم خدااااا من دیگه توان ادامه دادن ندارم جونم را بگیر ولی به خاطر بچه هام حتی نمیتونم آرزوی مرگ کنم ...به امید اینکه به زودی زود همه ی امضاها تبدیل بشه به این نوشته که خدایا شکرت که روزهای سختم تموم شد و منم روی خوشبختی و آرامش را دیدم ...التماس دعا...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...این صلوات به نیت حاجت روایی شما و من 

معصومه .گره های زندگیم مشکلات اخلاقیمون که طاقت وتحملمون کم شده .دعاکن دستمو خدا ول نکنه .اخلاق منو ...

چشم حتماً عزیزم

اسم مامان منم معصومه س😊

عزیزم حتماً دعات میکنم حاجت روا باشین الهی

لطفا برا منم دعا کن دلم خیلی گرفته دعا کن خدا کمکم کنه و حاجات منم روا بشه الهی همه حاجت روا بشیم

چشم گلم 

حاجت روا باشین انشاالله