2777
2789
عنوان

خیلی وقتا دعاهام گیرا بودن

163 بازدید | 36 پست

ینی تا یه چیز رو از خدا میخواستم (بدون نذر و ختم و اینا) بهم میداد ، یا مثلاً برای شوهرم دعا میکردم میشد

یه مدت بود بخاطر بحرانهایی که داشتم متأسفانه نمازهام سبک شده بود یا سرسری میخوندم یا اصلا نمیخوندم 

💗 حالا میخوام توبه کنم و دوباره برگردم ... می‌دونم عددی نیستم که از این حرفا بزنم ولی خب 

اسم بدین براتون دعا کنم به نیتتون...

میخوام فردا پس فردا برم حرم اون موقع هم به یادتونم قطعاً 

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....

به داداشای من دعا کن 

مرسی❤️

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساراام

تورو خدا منو خیلی دعا کن یه گره کور افتاد تو زندگیم داره زندگیم از هم میپاشه 😭💔

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

ساراامتورو خدا منو خیلی دعا کن یه گره کور افتاد تو زندگیم داره زندگیم از هم میپاشه 😭💔

عزیزدلم الهی خدا حاجت دلت رو بده

چشم حتماً دعات میکنم

چرا سرسری باشه؟ واقعاً دعا میکنم

من یکسال یک جایی کار کردم ابادش کردم، خیلی زحمت کشیدم بینایی و ریه هام آسیب دید، بعد چند نفر از خدا بی خبر سند سازی کردن پولمو که خوردن هیچی با بی عزتی هم دکم کردن

پولمو دیگه نمیخام، برام مثل خون سگ نجس شده چون تو دست و بال اونا چرخیده ولی اگه دعات گیراست کاری کن بلایی سرشون بیاد که بفهمن آه کشیدم دنبالشون

تو رو خدا دعا کن جهازم جور شه بتونیم ی خونه متناسب با وضعمون پیدا کنیم ی مراسم کوچیک بگیریم بریم سرخ ...

چشم گلم حتماً 

خیلی سخته عقد طولانی، انشاالله درست بشه همه چیز