2777
2789
عنوان

بیگودی فومی

| مشاهده متن کامل بحث + 2906 بازدید | 19 پست
واقعا چ خوب فردا عروسی دوست همسرمه همیشه موهامه لخته میخوام فر کنم فردا برم بخرم فقط موها باید نم دا ...

آره نم دار باشه و هرتیکه که میخوای بپیچی قبلش ژل حالت دهنده  بزن بعد کامل با دست بپیچون بعد دور فوم اینطوری موی لخت هم فر میشه و میمونه من موهام اصلا بابلیس و... زدش جواب نیست سریع فرش از بین میره ولی با این مدل که گفتم تا چندروز قشنگ فر ریز داشتم

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من موهام پر پشت و بلنده تا پایین کمرم ، ۵۰ تا فوم استفاده کردم که فرهای ریز بده بهم

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
آره نم دار باشه و هرتیکه که میخوای بپیچی قبلش ژل حالت دهنده بزن بعد کامل با دست بپیچون بعد دور فوم ...

چ عاااالی😍😍مرسی عزیزم بوس بهت💋💕

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
من موهام پر پشت و بلنده تا پایین کمرم ، ۵۰ تا فوم استفاده کردم که فرهای ریز بده بهم

سلام.عزیزم.من چهارشنبه میخوام  برم عروسی.میشه راهنمایی  کنید چطور موهامو فر کنم؟با بیگودی فومی

با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم