آرشیتکت مدیر استارتر عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 2666 عنوان کاشت ناخن ضرر داره؟ 4256 بازدید | 32 پست خانوما میخوام کاشت کنم بعضیا میگن خود ناخونت از وسط ترک برمیداره زخم میشه بعدا!درسته آیا؟ تیکر به وقت سزارین 1396/08/17 | 17:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahmani عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2722 از همه بدتر پوست صورت خراب میکنه چون راه تنفس پوست از رو سطح ناخن وقتی شما آون با یک سری مواد شیمیایی پر کنی دیگر بنظرت چطور میشه؟ او را نه تنها دوست داشتم بلکه همه ذرات تنم او را میخاست
شقایق6 عضویت: 1395/12/06 تعداد پست: 21134 من كاشتم اتفاق بدي نيافتاد😟 آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
ملودی۶۷۷۰ عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 2977 از همه بدتر پوست صورت خراب میکنه چون راه تنفس پوست از رو سطح ناخن وقتی شما آون با یک س ... جدی گفتی ؟جالبه تا حالا نشنیده بودم پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا...خدا ناامیدم نکن لطفااا
shamimjoon عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 2484 من كاشت انجام دادم و هيچ مشكلي هم براي ناخنم پيش نيومده ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم
آرشیتکت مدیر استارتر عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 2666 از همه بدتر پوست صورت خراب میکنه چون راه تنفس پوست از رو سطح ناخن وقتی شما آون با یک س ... امروز دو تا ناخونمو کاشت کردم گفتم برا بقیش بذار ببینم اگه راحت بودم میام تیکر به وقت سزارین
ملودی۶۷۷۰ عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 2977 من كاشت انجام دادم و هيچ مشكلي هم براي ناخنم پيش نيومده راستش منم دوست دارم انجام بدم ولی غسل و نماز رو چیکار کنم پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا...خدا ناامیدم نکن لطفااا
مامان_پارسا_تپل عضویت: 1394/01/13 تعداد پست: 6558 منم تقریبا هفت ساله کاشته ،،هیچ مشکلی پیش نیومده آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
bahmani عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2722 از همه بدتر پوست صورت خراب میکنه چون راه تنفس پوست از رو سطح ناخن وقتی شما آون با یک س ... بله میتوانید از هر کی دوست داریدکه متخصص باشه بپرسیدمتاسفانه خیلی ها نمیدونن او را نه تنها دوست داشتم بلکه همه ذرات تنم او را میخاست
مامان_پارسا_تپل عضویت: 1394/01/13 تعداد پست: 6558 راستش منم دوست دارم انجام بدم ولی غسل و نماز رو چیکار کنم عزیزم نه غسل داره نه وضو ،،،اصلا نکار ،،بزار ناخونهای خودت بلند بشه آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
shamimjoon عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 2484 راستش منم دوست دارم انجام بدم ولی غسل و نماز رو چیکار کنم من موقعي كه كاشت انجام دادم يه غسل ديگه انجام ميدادم الان يادم نيست اسمشو ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم
azadeh79 عضویت: 1390/07/21 تعداد پست: 1024 من پارسال کاشتم ولی پوستِ صورتم داغون شد...بعد از برداشتنش هم خیلی طول کشید تا ناخونام مثل اولش بشه خدایا از تو می خواهم که خورشید همین روزها از کوچه ی اختر طلوع کند..
مامان_پارسا_تپل عضویت: 1394/01/13 تعداد پست: 6558 امروز دو تا ناخونمو کاشت کردم گفتم برا بقیش بذار ببینم اگه راحت بودم میام اولش کوتاه بکار بعد به مرور بلند کن آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
simaro عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 1464 بچه ها من تازه فهمیدم باردارم باید ناخنهای کاشتم رو دربیارم بنظرتون؟