2777
2789
عزیزم نه غسل داره نه وضو ،،،اصلا نکار ،،بزار ناخونهای خودت بلند بشه

شماناخون کاشتی؟ غسل و ... رو چیکارمیکنی؟ پس

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من تازه فهمیدم باردارم باید ناخنهای کاشتم رو دربیارم بنظرتون؟

ضررداره.../: حتی لاک زدن وو رژو ارایش باید خیلی کم استفاده بشع ..

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
از همه بدتر پوست صورت خراب میکنه  چون راه تنفس پوست از رو سطح ناخن وقتی  شما آون با یک س ...

یا خدا اینو از کجات دراوردی ،،،این چه حرفیه 

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
بله میتوانید از هر کی دوست دارید که متخصص باشه بپرسید متاسفانه خیلی ها نمیدونن

پس بعد 7 سال الان باید پوست من و دوستام و خواهرم خراب میشد ،،،خوشبختانه از پوست فوق العاده ایم 

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست

اون خانمی هم که بارداری چون باید ترمیم کنی اون مواد و بو ضرر داره تا سه چهار ماه ،،نرو ترمیم خود تیپت میفته

من اعتقاد ندارم

یس/: ینی غسلای واجب هم برات اهمیتی نداره؟)؛