2777
2789
عنوان

اینقدر بدم میاد از این خانمایی که

| مشاهده متن کامل بحث + 1655 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداوکیلی چه حسادتی آخه.مسئولیت زندگی سخته من شهر غریبم بچم کوچیکه پیش میره باردارم کلی مسئولیت دارم

درسته گلم ولی ببخشید پس چرا شوهر کردید؟خب اگر متاهلی بده حاضرین طلاق بگیرین؟

معلومه که نه

مسئولیت که همیشه هست والا

درسته گلم ولی ببخشید پس چرا شوهر کردید؟خب اگر متاهلی بده حاضرین طلاق بگیرین؟معلومه که نهمسئولیت که ه ...

من زندگیم خوبه عاشق خونه وزندگیمم ولی خیلی از خانوما شوهراشون مشکلات زیادی داره که تز ازدواج وهمه چی زده میشن

عزیزم اون مورد اول که تو این گرونی کسی زن نمیگیره که بله چاخان هست چون گلم پسری وکه مسئولیت ازدواج رو قبول میکنه صد درصد تو این زمونه باید مرد میدان باشه و حتما زندگیشو به جایی میرسونه که زن بگیره و مسئولیت دو تا آدم سختر از خودته بالاخره اما ازدواج چیه بستگی به اون شوهره یا همسره داره و به  اینکه رفتار و عملکرد دو طرف چیه و کلی پیچیدگی اما خود ازدواج هم کلی مسئولیت داره شیرزن میخواد 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

مجردی هم مسئولیت داره خب

بعدشم به حرف بقیه چیکار داری مورد خوب اومد ازدواج کن اگر دلت میخواد

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

عزیزم اون مورد اول که تو این گرونی کسی زن نمیگیره که بله چاخان هست چون گلم پسری وکه مسئولیت ازدواج ر ...

موافقم. منطقی گفتین گلم

بستگی به نوع ازدواج داره

اره مردی که مسئولیت پذیره ازدواج میکنه