2777
2789

حرفاتو با خدا بزن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا چرا بايد به اين دنيا بيايم كه اين همه داغون بشيم

خودم هیچ 3تا بچه طفل معصوم امرووز از صبح چه دردی کشیدن هی خدا😔😔😔😔😔

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️خدایا هر بنده ای که امید داره بهت نا امیدش نذار ...

بگو هرچه دل تنگت میخواهد

مامانم اصلا به فكر خودش نيست هرچى براش حرص ميخورم ميگه تو خودت بدتر منو داغون ميكنى نميتونم نسبت بهش بى تفاوت باشم كه 

كم خونى شديد داره هرچى من حرف ميزنم انگار نه انگار

مامانم اصلا به فكر خودش نيست هرچى براش حرص ميخورم ميگه تو خودت بدتر منو داغون ميكنى نميتونم نسبت بهش ...

با مهربونی بش بگو ،میدونم نگرانی ،ولی خب مامانا خیلی کنترل دوس ندارن .با بهونه خودت اگ قرصی چیزی داره بهش بده یا مراعات داره ،به بهونه دیگه ای منعش کن

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

با مهربونی بش بگو ،میدونم نگرانی ،ولی خب مامانا خیلی کنترل دوس ندارن .با بهونه خودت اگ قرصی چیزی دار ...

با مهربونى ميگم فايده نداره غر ميزنم ميگه تو دخالت نكن بدتر ميشم اينجورى 

خودم دوساله ازدواج كردم همش كنارش نيستم ولى هرشي بهش يادآورى ميكنم قرصتو يادت نره انگار بايد تو دنيا به فكر همه باشه به جز خودش وقتى ميبينمش كه بعضى وقتا حالش چقدر بده ديوونه ميشم

با مهربونى ميگم فايده نداره غر ميزنم ميگه تو دخالت نكن بدتر ميشم اينجورى خودم دوساله ازدواج كردم همش ...

اخی ،

پس کنترلش و همون غیر مستقیم پیگیری کن ،کسی هست پیشش زندگی کنه؟ اگ هست اونو مسئولش کن .

یا یطوری که خودش مراقب باشه 

اخی ،پس کنترلش و همون غیر مستقیم پیگیری کن ،کسی هست پیشش زندگی کنه؟ اگ هست اونو مسئولش کن .یا یطوری ...

خواهرم هست ولى اون اصلا به فكر خودشم نيست از من كوچيكتره ولى أصلا مسئولين پذير نيست

خواهرم هست ولى اون اصلا به فكر خودشم نيست از من كوچيكتره ولى أصلا مسئولين پذير نيست

چه چیزایی رو باید رعایت کنه مادرتون .

اخه من خودم فقر آهن دارم ،فقط قرص مصرف میکنم ،ولی خب ایشون چون سنشون بیشتره مراقبت ویژه تری لازم دارن؟

چه چیزایی رو باید رعایت کنه مادرتون .اخه من خودم فقر آهن دارم ،فقط قرص مصرف میکنم ،ولی خب ایشون چون ...

بله عزيزم مامانم ذخيره آهنشون خيلى پايينه در حدى كه مثلا چندسال پيش دكتر بهش گفته بود بايد روزى دوتا قرص آهن بخورى و حتى چندبار هم آمپول آهن به صورت سرم تزريق كرد