یکی به من بگه تکلیف تاثیر معدل چی شد؟؟ یه جا نوشته بود که فقط از درسهای تخصصی امتحان نهایی میگیرن و و یدونه درس عمومی به انتخاب خود دانش آموز درسته ؟؟؟
خب اگر اون درس عمومی شناور باشه و هرکس میتونه هر درسی که دلش میخواد رو انتخاب کنه ، ضرایب اون دروس عمومی یکسانه؟؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
حاجی اینو خسروپناه گفته این یارو مریضه هر چند روز یه بار ی چی میگهفعلا عظیمی راد دنبال لغو یازدهم و ...
خدا از دهنت بشنوه که کامل برش دارن
چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱 عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️ آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸 اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من میبینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛. اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱
عظیمی راد میگف توپ دست رئیس جمهورنمیدونم ولی انگار شورا هم راضی شدهسه شنبه باید جلسه می بودید پزشکیا ...
اوف
بخدا چقد ک من حرص خوردم
حتی غصه بقیه رو هم میخورم
چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱 عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️ آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸 اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من میبینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛. اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱
من سه ماه کمپین داشتم خیلی روح و روانم درگیر شده یعنی جوریه کل مسائل حقوقی شورا رو بلد شدم لعنت بهشو ...
من دلم واسه اونایی میسوزه که روزانه آوردن و محروم شدن
همینجا ینفر عااااشق پزشکی بود ولی پرستاری آورد و دیگه نمیتونه کنکور بده چون محرومه
بخدا گاهی اشک میریزم بابت این همه آرزویی که پر پر میشه
سلامممم خوبیتوعم مثل من رتبت شده بود ۴۰۰۰ و خورده ای درسته؟
سلاممم قربونت💞
خودم که اره شماهم؟یادم نمیمونه😅 ناراحت نشیا من دوستامم یادم میره تگشون کنم از حافظه ماهیم برات میگن:/
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
سلاممم قربونت💞خودم که اره شماهم؟یادم نمیمونه😅 ناراحت نشیا من دوستامم یادم میره تگشون کنم از حافظه ...
اخه اولین باره باهم حرف میزنیم من فقط پیامات رو زیاد تو سایت میبینم😁 منطقه چند بودی؟
منم ۴۰۰۰ و خورده ای شدم برای منطقه دو ولی خب مجبور شدم انتخاب رشته کنم یجوری که از کنکور هم محروم نشم توی مصوبه گفته بود رشته های سه ستاره و باقی رشته ها به صورت رایگان محرومن من زدم فیزیو پردیس که محروم نشم ولی هزینه هاش داره اشکم رو درمیاره🥲