دانشجو ام و شاغل البته تا 2 ساعت پیش شاغل بودم و استعفا دادم🌚از اذر میوفتم دنبال ی شغل دیگه
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دانشجو ام و شاغل البته تا 2 ساعت پیش شاغل بودم و استعفا دادم🌚از اذر میوفتم دنبال ی شغل دیگه
میرسی هم درس بخونی هم کارکنی؟ من دانشگاه و تموم کردم تازه بعد الان میخوام برای ازمون استخدامی بخونم و از طرفی میخوام سرکار هم برم نمیدونم میشه جفت شو باهم هندل کرد یا نه از خوندنم جا میمونم
میرسی هم درس بخونی هم کارکنی؟ من دانشگاه و تموم کردم تازه بعد الان میخوام برای ازمون استخدامی بخونم ...
حقیقتش کارم پاره وقت بودم زبان درس میدادم کلاسامم کم بود نهایت 2تا . اره میرسیدم ولی تدریس انرژی زیاد میگرفت ازم با اینکه کلاسام زیاد نبود. ولی دارم دوره تئوری داروخانه میرم اگر برم داروخونه کار کنم خیلی خسته میشم نمیدونم از پس درسام بر بیام یا نه
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون