2777
2789
عنوان

خودکشی

309 بازدید | 34 پست

درود و عرض ادب 

دوستان عزیز یک پست در مورد خودکشی نظرم و جلب کرد گفتم بعنوان یک دکتر روانشناس بالینی و مدرس دانشگاه و مدارس خلاصه کنم براتون 

من بیماران زیادی و در حال مرگ که خود مصبب آن بوده اند دیدم (خودکشی)

اول اینکه ۹۸ درصد این افراد در آخرین لحظه پشیمان هستند و برای باز گشت به زندگی بد تلاش می‌کنند و رنج می کشند و متاسفانه مرگ درد ناک هست .

دوم اینکه خانواده ها فرد را دیر به مراکز درمانی آورده و اکثرا جواب درست نمی دهند که خود موجب بدتر شدن وضعیت فرد و کمتر شدن فرصت زندگی می شود.

سوم اینکه متاسفانه افرادی هم که درمان می شوند خانواده‌ها یا با سرزنش کردن یا توجه زیاد باعث می شوند که برای دفعات بعد هم تکرار کنند.

و...

بحث و طولانی نمی‌کنم 

بهترین راه حل این است که حتی اگر یکبار این فکر از ذهن شما عبور کرد با یک پزشک یا مراکز اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.

اگر شخصی هم اقدام به خودکشی کرد فورا (با ماده ی استفاده شده در صورت مشاهده) با اورژانس تماس بگیرید با بیان حقایق.

در صورت تمایل به توضیحات بیشتر تماس بگیرید 

در پناه خدا باشید.

دکتر مهرآرا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید اقای دکتراگر یکسال تمام به خودکشی فکر کرده باشیم ولی پیش روانشناس نرفته باشیمو دیگه اون افکار ...

به زندگی عادی برگشتی دیگه

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

ببخشید اقای دکتراگر یکسال تمام به خودکشی فکر کرده باشیم ولی پیش روانشناس نرفته باشیمو دیگه اون افکار ...

درود 

اگر کاملا اوکی هستین خوب هیچ ولی اگر عصبانیت ، پرخاشگری ، گوشه گیری ، بی اشتهایی و... دارید بهتره حداقل یکبار با یک پزشک صحبت کنید.

درود اگر کاملا اوکی هستین خوب هیچ ولی اگر عصبانیت ، پرخاشگری ، گوشه گیری ، بی اشتهایی و... دارید بهت ...

دکتر جان جوجه م گوشه گیر شده چیکارش کنم؟ 

ندارم اول کهدوم خوب ادامه شعر این میشه دست من نیست

برم سرچ کنم ببینم راست گفتی🤔