2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 34 پست
باهم برید دامپزشکی خخ

توام بیا سه تایی بریم شما دوتا رو بسپرم بهشون خودم برگردم خونه😂

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجله است دیگه تازه دکترا به بد خطی و غلط نوشتن معروفند

من باورم نمیشه شما دکتر باشید😁

توام بیا سه تایی بریم شما دوتا رو بسپرم بهشون خودم برگردم خونه😂

مطمئن هستم که هم خیلی تنهایی و هم زخمی که اینطور راحت جوجه رو رها کردی 

شاید می‌خندی اما درونت پر است از غصه 

نرسیدن ها 

آرزوهای پنهان 

ترس

من خیالم نیست بگو 

مطمئن هستم که هم خیلی تنهایی و هم زخمی که اینطور راحت جوجه رو رها کردی شاید می‌خندی اما درونت پر است ...

خدایی دکتری؟ 

دیگه گناه من نیست کار بی مزد و منت است دوست عزیز چون تمام مردم دنیا هم وطن من هستند

دکتر مطبتون تهرانه؟ 

بی شک عاشقی پس زندگی کن

عاشقم اره 

۱۳سالم بود بابام میخاست منو ب زور بده ب پسرعموم منم خودکشی کردم ۵۰تا قرص اعصاب خوردم

دوماه پیش هم سر اینکه با شوهرم دعوام شد چاقو زدم تو شکمم

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

عاشقم اره ۱۳سالم بود بابام میخاست منو ب زور بده ب پسرعموم منم خودکشی کردم ۵۰تا قرص اعصاب خوردمدوماه ...

یعنی بیمارستان شمارو به همراه خانواده به روانشناس ارجاع ندادن.

یعنی بیمارستان شمارو به همراه خانواده به روانشناس ارجاع ندادن.

دادن 

اون موقع بابام. نبردم از لج اینکه چرا نشدم زن اون 

الانم ک خب بیمارستان نفهمید خودکشی. بوده گفتم درگیری داشتیم

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕