2777
2789

تو این ۱۹ سال نه تو مدرسه نه تو دانشگاه هم اسم خودمو ندیدم ...اسمم مهنازه

کلا هر مهنازی که دیدم یا مادر بوده یا مادربزرگ🫡

به نظر شمام قدیمیه اسمم؟

دوست عزیز میشه برای شادی روح پدر بزرگم 3 تا صلوات بفرستی.                                                    ما چرا زمین میخوریم؟                                              تا بلند شدن رو یاد بگیریم....                               

مهم اینه فارسیه

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم اینه فارسیه

اون که آره ولی خب اسم فارسی جدیدترم داریم

دوست عزیز میشه برای شادی روح پدر بزرگم 3 تا صلوات بفرستی.                                                    ما چرا زمین میخوریم؟                                              تا بلند شدن رو یاد بگیریم....                               

وای من اگر تو فامیل نداشتیم و خدا بهم دختر میداد اسمش میذاشتم مهناز ، تو مدرسه ام داشتیم و سنشم کمه و خیلی اسمش ناز بود مهنااااااز عاشقشم 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

من تو دوستام اکرم و نسرین هم داشتم اونا یکم بیشتر سنگینه

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

فک کنم اره دوسش نداری به بقیه بگو چیز دیگ ی صدات کنن

از خانواده که نباید انتظار داشته باشم چون تا ابد قراره مهناز صدام کنن🤦‍♀️😂

اگه بخوام عوض کنم کلا میخوام اسممو از شناسنامه عوض کنم واسه محیط کار و دانشگاه 

من اسمم صنم بعد اومدن اسم فیلم خجالت نکشو ۲ گذاشتن صنم و قنبر

صنم خیلی نازه

من تو دوستام اکرم و نسرین هم داشتم اونا یکم بیشتر سنگینه

ما تو مدرسه بااینکه دوسال کوچیک تر بود اعظم داشتیم ولی گناه داشت بنظرم

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻