2777
2789

به من ک قرص نمیسازه و روز دوم حالت تهوع و دل درد دارم

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به من ک قرص نمیسازه و روز دوم حالت تهوع و دل درد دارم

من شش ماه پیش دکتر خودش تجویز کرد قرص جلوگیری برم 

یه ماه پریود بودم و قطع نشد 

خیلی حالت تهوع داشتم و چند تا دکتر رفتم گفت از عوارض قرصه اس ولی دل درد نداشتم

من شش ماه پیش دکتر خودش تجویز کرد قرص جلوگیری برم یه ماه پریود بودم و قطع نشد خیلی حالت تهوع داشتم و ...

منم گمونم دل درد اونطوری نداشتم ولی تهوع داشتم جوری ک یه شبش نابود بودم از اون دوره ای ک قرص میخوردم  

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️