2777
2789

واقعا یک بیمار روانی بود یا اونا بیمارش کردند؟

من فکر میکنم‌یه بیمار هرچند هم توهم داشته باشه نمیتونه اینقد خوب تو یک نقش فرو بره.‌ چطور انقد کامل یک کارگاه بود؟ کسی که قبلا کارگاه نبوده چطور تا این حد میتونه نقش یک کارگاه رو بازی کنه؟‌ با عقل جور در نمیاد

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
من که اخرش حس کردم منو دیوانه ام منتها کسی یبهم نمیگه

بیماری مسخ اینطوریه فرد در موقعیت هایی احساس میکنه واقعی نیست یا آدم های اطرافش واقعی نیستد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای فیلم؟چرا؟ منم خیلی دلم سوخت براش همش منتظر بودم ورق برگرده و رسواشون کنه

من چهار پنج سال پیش دیدم ،خیلی یادم نی ولی خب آخرسر انگار اینجوری میشد که بیمارایی که اون مشکل رو داشتن یه قسمت از سرشونو عمل میکردن ( که بعدا منسوخ شده اینکار )و ما فیلم رو داشتیم از زاویه دید بیمار میدیدم ،برای همین من شک کردم به خودم که نکنه دیوانه ام .

الهی مرا آن ده که آن به ... 

من چهار پنج سال پیش دیدم ،خیلی یادم نی ولی خب آخرسر انگار اینجوری میشد که بیمارایی که اون مشکل رو دا ...

نه طبیعیه همه تا لحظه آخر فکر میکردن حق با همون کارگاه هست و آخر فیلم همه شک شدند و هیچ کس انتظارشو نداشت که بیمار روانی باشه

بیماران اسکیزوفرنی توهم شدید همراه با پارانوئید دارند. اگه اون کارگاه در حقیقت بیمار روانی بود بیماریش اسکیزوفرنی بهش میگن 

نه طبیعیه همه تا لحظه آخر فکر میکردن حق با همون کارگاه هست و آخر فیلم همه شک شدند و هیچ کس انتظارشو ...

درسته من یه سریال دیگه هم دیدم undone یا doneدر مورد یه خانم بیمار اسکیزوفرنی بود ،توهم زیادی دارن ولی من با خودم گاهی میکم که شاید عقل و علم ما هنوز به درکشون نرسیده ،شاید خیلی بیراه نمیگن

الهی مرا آن ده که آن به ... 

درسته من یه سریال دیگه هم دیدم undone یا doneدر مورد یه خانم بیمار اسکیزوفرنی بود ،توهم زیادی دارن و ...

پس باید اینم‌ ببینم مرسی

چه جالب چون منم‌گاهی همین فکرو می‌کنم