2777
2789

اونایی که تجربه دارن بگن

قراره برا خواهرم خواستگار بیاد وضع مالی خوبی داره و از نظر تحصیلات و ثروت از شوهرمن بالاتره

حالا شوهرم خیلی غمگینه چیزی نمیگه ولی من میدونم دلیل سکوت این روزاش همینه 

به نظر شما چه عکس العملی باید نشون بدم

بی خیال باشم یا یه چیزی بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمیکردم اینچیزا برای آقایون مهم باشه

ازش تعریف کن، عزت نفسشو بالاببره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

چی بگی بهتر که شوهر خوب گیر خواهرت بیاد شوهرتم با تو بهتر نیشه که مقایسه نشه

اصلا یه کلمه من از اون نگفتم فقط گفتم قراره برای خواهرم خواستگار بیاد همین

اونم اول از همه از وضع مالیش و تحصیلاتش پرسید بعدشم دپرس شد

فکر نمیکردم اینچیزا برای آقایون مهم باشهازش تعریف کن، عزت نفسشو بالاببره

چه تعریفی آخه مالی نیست 😂😂

بفهمه اینجا این چیزارو میگم طلاق کمترین مجازاتمه😭

آخی😂😂😂

شوهر منم وقتی واسه خواهرم خاستگار اومد اولش پرسید چه جور پسریه؟ گفتم فقط میدونم خییییلی خر پوله و وضع مالیش توپه... بعد طفلک نزدیک بود سکته کنه🤣🤣گفت اینا مهم نیس اخلاقش چه جوریه؟ گفتم همه قبولش دارن و اینا 😁😝بازم یه سکته ی دیگه ی زد🤣🤣

بعد گفت قیافش چه جوریهههه گفتم خیییلی زشتهههه و دماغ خیییلی گنده ای داره خیلیم لاغر و بی ریخته... بعد گفت خبببببب زنگ بزن به خواهرت منصرفش کن خودشو بدبخت نکنه🤣🤣🤣گفتم به من چههه همو دوست دارن من چیکارم؟ 

خلاصه الان چند سال میگذرههه و خیلی با باجناقش رابطه ی صمیمانه ای دارن جوری که یکسره با هم در تماسمن 😍

آخی😂😂😂شوهر منم وقتی واسه خواهرم خاستگار اومد اولش پرسید چه جور پسریه؟ گفتم فقط میدونم خییییلی خر ...

خدارو شکر 

خداکنه اینام باهم حالا صمیمی نشدن اشکال نداره فقط دشمن نشن 😂

خدارو شکر خداکنه اینام باهم حالا صمیمی نشدن اشکال نداره فقط دشمن نشن 😂

فقط حواست باشه شما ازش تعریف نکنی من هر وقت تعریف میکردم گررر میگرفت یا خونوادم تحویلش میگرفتن دپرس میشد بعد فک کن داماده ما یه آدم بسیار سرشناس بود تو شهرمون و خیلی قبولش داشتن فقط قیافه نداره طفلک 😂😂😂همین قیافش باعث شد شوهرم آدم حسابش نکنه 😅

فقط حواست باشه شما ازش تعریف نکنی من هر وقت تعریف میکردم گررر میگرفت یا خونوادم تحویلش میگرفتن دپرس ...

وای خیلی خوب بود چقد خندیدم 😂😂

خداکنه این بنده خدام یه جا واسه عرض اندام شوهرمنم بزاره این طفلک نابود نشه 😅