2777
2789

🔅اگر یادتون باشه توی خرداد ماه عرض کردم که قیمت طلا و دلار یک بالایی دارند و به سبب نیروهای خارجی هم رخ میده😊

⚠️بعدها خیلی بهم ایراد گرفتند که پزشکیان رای اورده و این با غربی هاست و تو که گفتی عوامل خارجی دخیلن و ... 

❌اول که نباید پشت سر رییس جمهور اینگونه سخن گفت و وارد بازی تفرقه و دسیسه دشمن نشید، دوم اینکه دیدید که شد با ترقه بازی و ...

💍امروز هم عرضم اینه، طلای گرمی 4300 برای خرید به چشم سرمایه گذاری زمان مناسبی نیست و باید صبر کنید

🔅حالا بحث هدیه خریدن و لذت بردن از زندگی، نوسان زدن و تا یک ماه دیگه چی میشه و ... رو کاری ندارم 

🔮ولی من خودم اگر بخوام سرمایه گذاری کنم طلای 4300 رو انتخاب نخواهم کرد (این یک پیشنهاد مالی نیست)

@Pishgu

🔅بازهم تاکید میکنم، بحثم خرید به چشم سرمایه گذاری است یعنی بخرید که بندازید کنار و سود کنید الان وقتش نیست😊

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من از ۳۹۰۰میخواستم بخرم آنقدر گقتن نخرید اصلاح میخوره.کاش همون ۴تومن حداقل میخریدم.شایدامروز برم بخر ...

بدون اشتباه بزرگی میکنی اگر اینکارو کردی با خوابیدن تنش ها انس جهانی اصلاح میکنه حواست باشه عزیزم

تریدر بازارهای مالی ، تحلیلگر اقتصادی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان