aaaaasassasss مدیر استارتر عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 4929 عنوان ب نظرتون برم خونم لباسامو بردارم قهر کردم خونه بابامم 228 بازدید | 13 پست من اومدم خونه بابام جمعه هم عروسی داریم حالا هم طلاهام هم لباسامو نیاوردم میترسم برم شوهرم بیاد دوباره بیزونم کنه یا با ی صحنه ای مواجه شم ک سکته کنم دلم نمیخاد برم ی جفت کفش و اینا دارم اینجا طلاهای مامانمم میتونم بندازم لباسم از خواهرام بگیرم تورو خدا لایک نکن😐😐😐 1403/08/02 | 13:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aaaaasassasss مدیر استارتر عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 4929 چه حوصله ای داری اگه جور نیستی کلا نرو عروسی اخه نمیشه خواهرشوهر خواهرمه بد خواهرم تنهاس هممون رو دعوت کردن هیچکسم قرار نیست بره ی موقع خانواده شوهرش بهش حرف میزنن تورو خدا لایک نکن😐😐😐
آهوووووووو عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 2730 برو حتما طلاهات را بیار خودش سرمایه هست شوهرت ببینتشون دیگه بهت نمیدهشناسنامه و مدارکت هم بیار یه جوری برو بیا که آب از آب تکون نخوره یکی هم بزار بپا که تا شوهرت را از دور دید بهت زنگ بزنه زودی بیای بیرون
ستیاعشقم2 عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 4020 تواین شرایط بد به فکرعروسی؟!فکر چاره باش مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
aaaaasassasss مدیر استارتر عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 4929 برو حتما طلاهات را بیار خودش سرمایه هست شوهرت ببینتشون دیگه بهت نمیدهشناسنامه و مدارکت هم بیار یه ج ... جای طلاهامو نمیدونه ینی میگی برم بیارم؟؟؟ تورو خدا لایک نکن😐😐😐
mary795 عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 1379 جای طلاهامو نمیدونه ینی میگی برم بیارم؟؟؟ اگه نمیدونه که برو نمیفهمه من خاهرم طلاهاشو میزاشت تو فیریزر شوهرش هی بهش میگه کجا میزاریشما کجا میزاری؟
آهوووووووو عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 2730 جای طلاهامو نمیدونه ینی میگی برم بیارم؟؟؟ یه شبانه روز وقت بزاره پیداش میکنهآره اگه مطمئنی سرکاره حتما برو بردارشونقبل از سرکار کار رفت برو نزدیک خونت وقتی خیالت راحت شد رفتش سریع برو بردار دست به چیزم نزار که نفهمه
aaaaasassasss مدیر استارتر عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 4929 یه شبانه روز وقت بزاره پیداش میکنهآره اگه مطمئنی سرکاره حتما برو بردارشونقبل از سرکار کار رفت برو نز ... سند ماشینشم بردارم؟؟؟چون اون دفه دعوامون شد میخاست ماشینو ببره بفروشه؟؟؟ تورو خدا لایک نکن😐😐😐
aaaaasassasss مدیر استارتر عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 4929 اگه نمیدونه که برو نمیفهمه من خاهرم طلاهاشو میزاشت تو فیریزر شوهرش هی بهش میگه کجا میزاریشما کجا میز ... من تو سقف کاذب خونه میذارم تورو خدا لایک نکن😐😐😐
آهوووووووو عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 2730 سند ماشینشم بردارم؟؟؟چون اون دفه دعوامون شد میخاست ماشینو ببره بفروشه؟؟؟ اگه به اسم خودت نیست برندار چون هیچ فایده ای نداره نهایت بزار زیر فرش قایم کن که اگه تهمت و شکایت کرد بگو تو خونت هست
خانووووووومخونه عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 1895 اخه نمیشه خواهرشوهر خواهرمه بد خواهرم تنهاس هممون رو دعوت کردن هیچکسم قرار نیست بره ی موقع خانواده ش ... نه برو عزیزم آفرین بفمر خواهرتی .