2777
2789

من اومدم خونه بابام جمعه هم عروسی داریم حالا هم طلاهام هم لباسامو نیاوردم میترسم برم شوهرم بیاد دوباره بیزونم کنه یا با ی صحنه ای مواجه شم ک سکته کنم دلم نمیخاد برم ی جفت کفش و اینا دارم اینجا طلاهای مامانمم میتونم بندازم لباسم از خواهرام بگیرم

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حوصله ای داری اگه جور نیستی کلا نرو عروسی

اخه نمیشه خواهرشوهر خواهرمه بد خواهرم تنهاس هممون رو دعوت کردن هیچکسم قرار نیست بره ی موقع خانواده شوهرش بهش حرف میزنن

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

برو حتما طلاهات را بیار خودش سرمایه هست شوهرت ببینتشون دیگه بهت نمیده

شناسنامه و مدارکت هم بیار  یه جوری برو بیا که آب از آب تکون نخوره یکی هم بزار بپا که تا شوهرت را از دور دید بهت زنگ بزنه زودی بیای بیرون

تواین شرایط بد به فکرعروسی؟!فکر چاره باش

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
برو حتما طلاهات را بیار خودش سرمایه هست شوهرت ببینتشون دیگه بهت نمیدهشناسنامه و مدارکت هم بیار یه ج ...

جای طلاهامو نمیدونه ینی میگی برم بیارم؟؟؟

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
جای طلاهامو نمیدونه ینی میگی برم بیارم؟؟؟

یه شبانه روز وقت بزاره پیداش میکنه

آره اگه مطمئنی سرکاره حتما برو بردارشون

قبل از سرکار کار رفت برو نزدیک خونت وقتی خیالت راحت شد رفتش سریع برو بردار دست به چیزم نزار که نفهمه

یه شبانه روز وقت بزاره پیداش میکنهآره اگه مطمئنی سرکاره حتما برو بردارشونقبل از سرکار کار رفت برو نز ...

سند ماشینشم بردارم؟؟؟چون اون دفه دعوامون شد میخاست ماشینو ببره بفروشه؟؟؟

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
سند ماشینشم بردارم؟؟؟چون اون دفه دعوامون شد میخاست ماشینو ببره بفروشه؟؟؟

اگه به اسم خودت نیست برندار 

چون هیچ فایده ای نداره نهایت بزار زیر فرش قایم کن که اگه تهمت و شکایت کرد بگو تو خونت هست

اخه نمیشه خواهرشوهر خواهرمه بد خواهرم تنهاس هممون رو دعوت کردن هیچکسم قرار نیست بره ی موقع خانواده ش ...

نه برو عزیزم آفرین بفمر خواهرتی

.