2777
2789

دیروز یه کیلو سبزی خوردن پاک کردم کمرم درد گرفت مردم و زنده شدم اصلا نمیتونم زیاد بشینم باید دراز بکشم تویه ساختمونیم مادرشوهرم سبزی خورشتی گرفت شوهرم گفت یه سر برو بزن یعنی پاک کن گفتم من دیروز برا یه کیلو پدرم دراومد  اصلا درک نمیکنی شرایطو چون همیشه خودم از پس کارام براومدم تو هر شرایطی والا من نمیتونم خودمم اماده خریدم واقعا شما بودین تو بارداری میرفتین

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن نرو. شوهرتم چیزی گفت بگو کمرم گرفته نتونستم برم خواستم استراحت کنم برم که بهتر نشدم

اخه اگ‌میتونستم ک برا خودم میگرفتم حتی سبزی کوکویی هم مامانم برا گرفت پاک کرد خورد کرد پخت فرستاد

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

یک کیلو چیزی نیست واقعا چند وقتته 

ولی خداشاهده مادرشوهرم وقتی راه میره نگرانی که بیفته پاشد دوروز اومد کمکم کلی خجالت کشیدم 

چرا باید از زن باردار انتظار کمک داشته باشن 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

خودم آماده گرفتم ،مادرشوهرم زنگ زد بیا اینجا ما سبزی گرفتیم ۱۰۰ کیلو باخاهرشوهرام ،منم گفتم خودم آماده گرفتم نمیام 😂

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

برو کمی پاک کن بعد بگو دارم اذیت میشم،برگرد.مردم عقلشون به چشمشونه،کلا نری جبهه میگیرن،البته خیلی رو میخواد ادم از زن باردار انتظار کار کردن داشته باشه،همون بچه رو۹ماه نگه میداره خودش کافیه

خدایاشکرت❤️🙏

یه زن حتی اگر مریض هم باشه ولی از عهده خوش هم بر بیاد نیاید انجام بده اینجوری میگن اگر بخواد بمیره هم خودش می‌تونه کارهاش و انجام بده پس بهتره همه چیزتون رو نکنید بذار فکر کنن ضعیفی 

یک کیلو چیزی نیست واقعا چند وقتته ولی خداشاهده مادرشوهرم وقتی راه میره نگرانی که بیفته پاشد دوروز او ...

یک کیلو دیروز بود برا خودم سبزی خوردن گرفته بودم الان ۱۵ کیلو فکرکنم خریده سبزی خورشتی 

رفتم تو ۷ ماه زیاد بشینم کمرم درد میگیره

خودم آماده گرفتم ،مادرشوهرم زنگ زد بیا اینجا ما سبزی گرفتیم ۱۰۰ کیلو باخاهرشوهرام ،منم گفتم خودم آما ...

یا خدااا صد کیلو چه خبره من برا خودم دو کیلو میگیرم خسته میشم الان یه جا پیدا کردم سرخ شده آماده میخرم خیلی خوشمزس