2777
2789

خودم اوایل روزی چند بار میپرسید که چطوریه ؟حالت خوبه؟دردت چقدره ،دارو میاورد 

غذای اماده میخرید یا خودش میپخت

کلامی خیلی صحبت میکرد باهام

خوراکی میخرید

ماساژ میداد

الان بعد ۷ ماه فقط از لحاظ غذایی هوامو داره

حرف زیادی هم راجبش نمیزنه مگر اینکه خودم چیزی بگم😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما از این بساطا نداشتیم عزیزم یه پریودیه دیگه شما خیلی بزرگش کردی من فقط همسرم میدونه من تو پریودی م ...

خب خودش از اول بزرگش کرد

یهو کمش کرد اذیت شدم😐😂

منم نمیتونم جدی حرف بزنم تو اون دوران هرچی میگم میگه بیخیال خون و خونریزیه متوجه نمیشی چی میگی😂😂

از اولش بود 

چون ۴تا خواهر داشت 

البته یکبار که بخاطر مشکلات روحیم توی یک ماه دوبار شدم خندید و گفت میخوام برم به بابات شکایت کنم، قرار بود ماهی یبار باشه

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....

من همیشه به این موضوع فکر میکنم 

الان مجردم .خیلی پریودی هام اذیت میشم طوری ک نمیتونم تا دو روز از جام بلند بشم 

همیشه با خودم میگم چجوری این دوران پاشم غذا درست کنم یا خونه مرتب کنم .یا اینکه بیاد پیشم .چون اصلا حوصله هیچکسو ندارم تو این دوران 

من همیشه به این موضوع فکر میکنم الان مجردم .خیلی پریودی هام اذیت میشم طوری ک نمیتونم تا دو روز از جا ...

عزیزممم

انشالله یه همسر آقا و همه چی تموم باشن ک حواسش باشه