2777
2789
عنوان

دارم از غصه میمیرم جراحی ناموفق

295 بازدید | 9 پست

دوستان من کمرمو عمل کردم که ای کاش نمیکردم 😭پیش یه دکتر پولکی و کاملا بیمسعولیت که الکی اسم در کرده ومن گول معروفیتشو خوردم. کمتر از یک ماهع عمل کردم به حالت قبل عمل برگشتم🙂💔کاملا شونه هام نامتقارنه😔تر خدا تو انتخاب پزشک دقت کنید. من تهرانپیش یک پزشک معروف عمل کردم متلا🙂💔خدا براش نسازه. دوباره باید برم عمل. هه خیلی عجیبه ی ماه پیش عمل کرده ولی چون پلاتین به گردنم فشار میاره میگه دوباره عمل کن. متاسفانه این پزشک رو خودم انتخابکردم 🙂💔کلی هم پول گرفته درست هم عمل نکرده. خدا نسازه براشون. 

برو تهران بیمارستان شریعتی 

من دیسکمو اونحاعمل کردم راضیم هر دکتریم میبینه کمرمو میگه عالی عملت کرده حتی بخیشم میگن خیلی ظریف زده

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
برو تهران بیمارستان شریعتی من دیسکمو اونحاعمل کردم راضیم هر دکتریم میبینه کمرمو میگه عالی عملت کرده ...

دیگه کمرمو نابود کرده🙂💔از بالا تا پایین پلاتین گذاشته ک اونم درست کار نذاشته. من ک راضی نیستم امیدوارم اتیش بیوفته ب زندگیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه کمرمو نابود کرده🙂💔از بالا تا پایین پلاتین گذاشته ک اونم درست کار نذاشته. من ک راضی نیستم امید ...

من خیلی تحقیق کردم رفتم پیش یکی اماهزینش برای سه شب ۵۰میلیون میشد چندسال پیش دیگه رفتم شریعتی ی بنده خدایی این دکترو معرفی کرد اولش میترسیدم امابعد تحقیق فهمیدم عالیه خودشم جراحی میکنه نه رزیدنتا 

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
من خیلی تحقیق کردم رفتم پیش یکی اماهزینش برای سه شب ۵۰میلیون میشد چندسال پیش دیگه رفتم شریعتی ی بنده ...

خوشبحالتون 🙂من ک خیلی بدشانسی اوردم از این دکتر. همرو خوب عمل کرده ولی مال منو خرابکرده

سلام عزیزم خیلیی خیلی برات ناراحت شدم چون خودمم دقیقا مشکل تو(شونه هام نامتقارن بود ک فک کنم بهش میگن اسکلیوز) رو داشتم حدود ۶ سال پیش ، رفتم پیش دکتر فرزاد امیدی کاشانی (تو مشهده)کارش خیلی عالیه من ک تا الان پلاتین از گردنم تا کمرم هست خوشبختانه الان اوکیم ب جز مواقعی ک نباید چیزای سنگین بردارم و اینا 

پیش این دکتر اگ تونستی یه سر برو وگرنه اگه جلوشو نگیری خدای نکرده ممکنه بدتر بشه پیگیرش باش حتمااا❤️

برات آرزوی سلامتی میکنم❤️☘️

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز   

خیلییی برات نگرانم زودتر برو ی دکتر خوب (پیش قبلیه نریا)

چون اینطور ک میگه اگه پلاتین به گردنت فشار میاره ممکنه خدای نکرده به نخاعت آسیب بزنه 

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز