2777
2789
عنوان

شما ام همش فکرتون درگیر شده ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش قیمت طلا رژه میره...

کلا زندگی سخت شده

دغدغه ها زیاد.... 💔

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اتفاقا ما هم چند روزپیش داشتیم درموردش حرف میزدیم یه نگرانی و استرس عجیبی همه رو چندساله گرفته راسته ...

قبل از ۹۸ واقعا حس میکنم خوشبخت بودیم...

یه شبه چی شد

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
من که همش استرس دارم برای همه چی

من برای اینده ی بچه هامون

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
انگار همه چی فروریخت همه چی

من یادمه اردیبهشت ۹۸ بود...اگر اشتباه نکنم یه شب ترامپ حرف زد فرداش همه چیییییی ۱۰ برابر شد...

مشخص نیست ازمایش زده بود 5

تا ۸ هفته باید صبر کنی اگر اشتباه نکنم 

چون سونو قلب ۸ هفتگی هستش

شاید باورتون نشه ولی دیشب خواب شمارو دیدم در دنیای واقعیت😐😂

منو😐چی دیدی

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

من مجردم و 19 سالمه با اینکه بچه ندارم ولی استرسای خودمم خیلی زیاده

حق داری عزیزم 

اینده نامعلومه و این خیلی ترسناکه...

نه موقعی که کرونا شد و همه چی تعطیلشد انگار زندگی ها هم تعطیل شدن

اون که کلا عجیب ترین تاریخ بود 

از همون کرونا به بعد اگر دقت کنی رفت و امد ها هم کم شده...

سفره ها کوچیک تر شده حالا گرونی به کنار انگار دیگه حوصله نداریم...