2777
2789
عنوان

کسی بوده بتونه برای بار دوم عاشق بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 35 پست
فدای قلب مهربونت ک برام وقت میزاری.روزی ک اون بهم گفت برو.من حتی خودمم نداشتم‌ ک دستامو بگیره و بلند ...

قربونت عزیزدلم 

دقیقا همینطوره 

هر چه قدر خودمون هوای خودمون رو داشته باشیم بیشتر در نظر دیگران ارزشمند جلوه میکنیم 

من تجربه کردم 

وقتی خودت حالت با خودت خوبه احساس تنهایی نمیکنی دنبال این نیستی حتما یکی باشه که دوست داشته باشه 

خیلی هوای خودت رو داشته باش 

من حتی صبح ها که بایدشش بیدار شم همون و خواب و بیداری قربون صدقه ی خودم میرم میگم بیدار شوبریم سرکار میدونم که سخته ولی به هدفمون میرسیم و...

برای خودت مثل ی مادر باش 

هیچی نمیتونه در دل رو ببنده

چرا برای من شد.اجازه ی نزدیک شدن هیچ کس ب خودم رو ندادم.ولی دیگه ادامه ش نمیدم.

من میخام دوباره عاشق شم ولی اجازه نمیدم کسی حتی باهام صحبت کنه.گیر کار من اینجاس.وقتی در قلبمو باز کنم.میتونم دوباره عاشق شم.عشقی ک توش خودمو هم دوست داشته باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت عزیزدلم دقیقا همینطوره هر چه قدر خودمون هوای خودمون رو داشته باشیم بیشتر در نظر دیگران ارزشمن ...

عزیزم این دوست داشتن خودت ک انقدر قشنگ هست رو از کجا یاد گرفتی،کتاب خوندی؟

چرا برای من شد.اجازه ی نزدیک شدن هیچ کس ب خودم رو ندادم.ولی دیگه ادامه ش نمیدم.من میخام دوباره عاشق ...

منظرم این بود نمیتونی در قلبو ببندی کلا عاشق شو ولی باز نمیدونی مقابلت عشقه یا هوس

ب قشنگی همون عشق اوله احساست؟

نه عشق  دومم اتشی تره بهش احسا س جن..سی شدید دارم و براش گریه میکنم ولی برای عشق اولم یه بار گریه کردم فقط.. بیشتر غصه خوردم براش.ولی عشق دومم اتشیه و اونم بهم حس داره .ببین اصلا عشق اول و عشق صدم مهم نیست فقط یکی باشه هوای آدمو  داشته باشه و واقعا بخواد ادمو

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█