2777
2789

پنج سال ازش میگذره.چون میبینمش نمیتونم فراموشش کنم.بعضی شبا مثل دیشب تا خود صبح ب شدت روزای اول گریه میکنم.حس میکنم ب هیچ کس نمیتونم اون حسی ک از اون میگرفتم رو بگیرم.اگه از تجربه هاتون بگیم میتونین کمکم کنین امیدم ب زندگی بر گرده.ک منم میتونم دوباره همونجوری عاشقی رو تجربه کنم.

سنت ک میره بالا عشق رو یجور دیگ میبینی

دیگ اون شور و هیجان جاشو میده به تکیه گاه پناه ارامش و بعدشم اسایش

من اینو درک کردم و برای بار دوم عاشق شدم و دیدم قبلی چقد داشتم خودمو ازار میدادم الان حتی خودمم بیشتر دوسدارم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

تا وقتی قبلی رو فراموش نکردی نمیتونی جذب کسی دیگ بشی

از فکر اون دربیا بیخیالش دیگ تموم شده...اگ نمیتونی از ی مشاور کمک بگیر

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردم صدبار عاشق میشن ولش کن

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

سنت ک میره بالا عشق رو یجور دیگ میبینیدیگ اون شور و هیجان جاشو میده به تکیه گاه پناه ارامش و بعدشم ا ...

مشکل من اینه ک خیلی ب شدت احساساتی ام و گر نه سنم کم نیست عزیزم.۳۵ سالمه.

تا وقتی قبلی رو فراموش نکردی نمیتونی جذب کسی دیگ بشیاز فکر اون دربیا بیخیالش دیگ تموم شده...اگ نمیتو ...

بخاطر اینه ک میبینمش.میخام فراموشش کنم.ولی با این شرایط من سخته.

فک میکنم اینکه از تجربه های بقیه بشنوم ک شده برای بار دوم عاشق بشن.امیدم ب برگشتش رو از دست میدم.و راحتتر میتونم فراموشش کنم.برام بگین بچه ها.

اره عزت نفس ندارم.چجوری تقویتش کنم؟

خودت رو دوست داشته باش 

تک تک اجزای صورتت دستات بدنت 

احساسات خودت رو بپذیر 

به خودت احترام بذار 

یادت بیار که و ی انسانی 

ی زنی 

یادت بیار که چه قدر تا حالا تو زندگیت صبوری کردی 

چه قدر مهربونی کردی 

چه روزای سختی رو پشت سر گذاشتی 

خودت رو عمیقا دوست داشته باش 

ولی به این مرحله برسی و خودت رو دوست داشته باشی ناخوداگاه شروع میکنی به مراقبت کردن از خودت 

چه جسمی چه روحی 

خودتو سرزنش نکن و با خودت مهربون باش 

بگو این چشم ها این اشک ها حیفن ارزشمندن و نباید بیخودی اذیتشون کنم و هدرشون بدم 

باید کار هایی کنم که حال دلم رو خوب میکنه 

خودت رو دوست داشته باش تک تک اجزای صورتت دستات بدنت احساسات خودت رو بپذیر به خودت احترام بذار یادت ب ...

فدای قلب مهربونت ک برام وقت میزاری.

روزی ک اون بهم گفت برو.من حتی خودمم نداشتم‌ ک دستامو بگیره و بلندم کنه.عین فلجا بودم پاهام نای بلند شدن نداشتن.من باید خودمو داشته باشم ک هیچ کسم نبود تنها نشم.وقتی خودمو دوس داشته باشم نیازی ب اینکه کسی عاشقم باشه رو ندارم.بودن ک فبها نبودنم من بلدم چجوری با خودم خوش باشم.هر چند ک من وقتی خودمو دوس داشته باشم دیگران هم من رو دوست خواهند داشت.کی میتونه کسی رو ک خودش برای خودش ارزش قائل نیست رو دوس داشته باشه.