2777
2789
عنوان

سردرد

30 بازدید | 3 پست

بچها حدود ی هفتس سردردم چشم سمت چپ و پیشانیم درد میکنه کم کم سردرد پخش شذ ی بار گوشم ی بار کف سرمه ..گاهی فک پایینم درد میکن ب گردنم میزنه ب وسط دوتا کتفم ..چشام ب نور حساس شده بی حوصلم . شما ای علاعم نداشتید نمیدونید از چیه ..رفتم دکتر گفت ده روز دارو‌میکرن بخور بعد آزمایش خونن بذه ..‌سردرد یجوریه انگار یکی سرت فشار میده همجا میگرده ینی یبا. کف سرم یبار پیشونیم...خیلی نگرانم استرس دارم 

تازه از فکر hpvام اومده بودم بیرون اینم اضافه شد 

حالا باز باریکلا بهت پیگیری دکتر میری من که فقط سر دردو تحمل میکنم تا حالا به خاطرش دکتر نرفتم

میترسم نگرانم خب .بخدا من الان برا hpvتحت نظر دکترم هنو خوب نشدم ظلم ی درذ دیگ باز سراغم بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.