2777
2789
عنوان

همش در حال خریدم مجردم و مستقل

441 بازدید | 18 پست

خسته شدم همش اینو بخر اونو بخر خریدای مصرفی یا اگه وسایلواجب خونه خیلی داغون باشه فقط در همین حد 

خریدای خوردو خوراک که هر روزه یک روز نمیتونم واسه خودن ریلکس کنم خونه باشم تازه وقتم کم میارم شب میشه میبینم خیلی کار خاصی نکردم با اینکه بدو بدو داشتن خیلی رضایت ندارم 

پدرم دراومده یک پسرم دارم مسئولیت اونم رو دوشمه خیلی حرف گوش کن نیست 

وای  خدا افسارم گسیخته  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عادت کن لیست بنویسی یه دفه خرید کنی، من یه سری خریدها مثل مواد شوینده،چیزای که تاریخ طولانی دارن مثل تن ، رب و ماکارونی حبوبات را یه دفه اینترنتی میگیرم، گاهی تخفیف خوب هم میخوره

از اون پسرت كار بكش بهش مسئوليت بده بهش اعتماد به نفس بده هم كارت سبك ميشه هم اون ميفهمه مشكل داري ب ...

اون هم کار خودشو انجام نمیده یک نون بخره بلید هزار بار بگی ولی بازم فایده نداره خودم بخرم راحتتره

سعی کن یه مقدار از پولتو تو حساب جدا بریزی و اون عابربانک رو بزار تو گاوصندوق هرماه یه مقدار از درآمدتو بریز تو اون حساب اینجوری حسابی که تو دستته پولش کم میشه مجبور میشی کمتر خرج کنی این جوری پس انداز میکنی 

اون هم کار خودشو انجام نمیده یک نون بخره بلید هزار بار بگی ولی بازم فایده نداره خودم بخرم راحتتره

انقد بگووووو تا از رو بره اگه انجام نداد قاطعانه از تفريحات منعش كن 

البته اگه زير ١٢ سالشه زياد بهش سخت نگير

❌ لایک ❌