2777
2789

۱۴۰۰ازدواج کردیم،فعلا بچه نداریم ولی حرف بفیه ناراحتم مبکنه همش میگن بچه دار نمبشه؟؟مشکل داره؟؟؟پس فردا سالگرد ازدواججونه و ۳سال تازه تموم میشه...کلی گریه کردم ینی واقعا بده بچه ندارم🥲۲۳سالمه😭کیا مث منن وبچه نمیخان فعلا

جان جدت لایکم نکن بدممم میاد😬😤عوضش هرچقدمیخای ریپلای کن.ریپ دووووس🙂🥰😍🫢

به هیچ عنوان دیر نیست ولی خب دکتر برو خدایی نکرده مشکلی چیزی نباشه بگی ای وای دیر شد  دیگه فایده نداره

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی گوشتو در کن ی گوشتو دروازه حالا حالا هام بچه دارنشو 

حداقل تا ۴سال دیگه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
به هیچ عنوان دیر نیست ولی خب دکتر برو خدایی نکرده مشکلی چیزی نباشه بگی ای وای دیر شد دیگه فایده ندا ...

دکتر ک رفتم هیچ مشکلی نداشتم سونوم و ازمایشام عالی بودن‌..

نه دیر نیست

سنی نداری هنوز

حرف اطرافیان رو همیشه از یه گوش بگیر ازون یکی درکن، تو همه موضوعات. همسنای شما نصفشون هنوز مجردن. نمیگم بچه دار نشو، میگم تصمیمات زندگیت رو تحت فشار اطرافیان نگیر

والا خواهرم 97 ازدواج کرده هنوز کسی بهش نگفته بچه بیار

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

نظر خودت و شوهرت و شرایطتت مهمه نه نظر ما

شرایط ک بکم جور نیس.حیلی دستمون تنگه حتی چیزی واس خونه نمبتونیم بخریم خریدای روزمره....ازبس قرض و قسط داریم...شوهرم میگه وضعمون خوب شه بعد..اما من فکروخیال دیوونم کرده